Excuse me? Mετά τη Samantha έχουμε ακόμη μία μεγάλη απουσία από το reboot του SATC

Excuse me? Mετά τη Samantha έχουμε ακόμη μία μεγάλη απουσία από το reboot του SATC

Τελικά αξίζει να το παρακολουθήσουμε έστω και λίγο;

Αναβρασμός επικρατεί ανάμεσα στους φανς του «Sex & The City» από τη στιγμή που ανακοινώθηκε η έναρξη των γυρισμάτων του reboot «And Just Like That» το οποίο θα απεικονίζει τις σχέσεις και γενικά την καθημερινότητα των πρωταγωνιστριών στο σήμερα και φυσικά το πώς αντιμετωπίζουν το γεγονός ότι μεγαλώνουν!

Τη χαρά μας, μετρίασε φυσικά η πλέον βέβαιη απουσία της Kim Cattrall ως Samantha Jones, η οποία ως γνωστόν αρνήθηκε να επιστρέψει μιας και οι σχέσεις της με τις υπόλοιπες πρωταγωνίστριες δεν είναι και οι καλύτερες. Κανείς μάλιστα δεν μπορεί να ξεχάσει τον δημόσιο καυγά της με τη Sarah Jessica Parker, με αφορμή τον θάνατο του αδερφού της.

Και τώρα, ακόμη μία πληροφορία φτάνει στα αυτιά μας και έχει να κάνει με μία ακόμη κραυγαλέα απουσία. Που λέτε, ο Mr Big, ο αιώνιος αγαπημένος της Carrie, που τόσο την ταλαιπώρησε αλλά που τελικά κατέληξαν μαζί… θα είναι άφαντος από το reboot!

Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ, η μεγάλη «καψούρα» της πρωταγωνίστριας, ο κατά κόσμον Chris Noth, δεν θα κάνει ούτε καν μια εμφάνιση cameo, ενώ παραμένει άγνωστο αν του έγινε πρόταση και αρνήθηκε, ή αν τον… αγνόησαν τελείως.

Ακόμη ένας που θα απουσιάζει είναι και ο αγαπημένος της Miranda, Steve Brady, και τελικά εμείς αναρωτιόμαστε: Θα θυμίζει έστω και λίγο Sex & The City όλο αυτό;

Δες περισσότερα στην παρακάτω gallery: