Καφέ της Χαράς: Το reunion Περίανδρου-Χαράς ξετρέλανε το Twitter

Καφέ της Χαράς: Το reunion Περίανδρου-Χαράς ξετρέλανε το Twitter

Το επεισόδιο αυτό το περιμέναμε καιρό.

Το Καφέ της Χαράς έχει κάνει δυναμική επιστροφή τη νέα σεζόν που διανύουμε και τα επεισόδια που παρακολουθούσαμε τις τελευταίες Παρασκευές δεν θα μπορούσαν να είναι περισσότερο to the point με όλα όσα συμβαίνουν στην ελληνική showbiz με τις παρενοχλήσεις και τα περιστατικά κακοποίησης.

Το Twitter αποθέωσε όλα τα επεισόδια αυτά και αναρωτήθηκε πολλές φορές πως γίνεται να έπεσε τόσο μέσα στην επικαιρότητα. Οι δημιουργοί της σειράς βέβαια αποκάλυψαν πως τα επεισόδια αυτά γυρίστηκαν τρεις μήνες πριν, κάτι που το κάνει ακόμη πιο ενδιαφέρον για το πώς λειτούργησε η τύχη.

Την προηγούμενη Παρασκευή είδαμε ίσως ένα από τα πιο ωραία επεισόδια της σειράς, το οποίο και μας συγκίνησε ιδιαίτερα. Ο Ιάσωνας πιάστηκε στην παγίδα που του έστειλαν και η Χαρά έπεσε για ακόμη μια φορά από τα σύννεφα με τα όσα συμβαίναν κάτω από τη μύτη της.

Μετά τη φυγή του Ιάσωνα, εξαφανίστηκε και η Βάλια. Η Χαρά, καταρρακωμένη, τα έβαλε με τον εαυτό της που τυφλωμένη από έρωτα δεν είχε πάρει είδηση τι γίνεται μέσα στο ίδιο της το σπίτι. Βρέθηκε για άλλη μια φορά στον άσσο, αφού χωρίζοντας με τον Ιάσωνα έμεινε χωρίς δουλειά, λεφτά και με τον Περίανδρο να έχει και πάλι το πάνω χέρι.

Η Χαρά επέστρεψε μόνιμα στο Κολοκοτρωνίτσι και φυσικά δεν έλειψε και ο πρώτος τσακωμός της με τον Περίανδρο στο καφέ. Το reunion Περίανδρου-Χαράς είναι πια γεγονός, και το Twitter πιο ενθουσιασμένο από κάθε άλλη φορά.

Δες στη gallery που ακολουθεί τα tweets που ξεχωρίσαμε.