Σοφία Καρβέλα: Η πιο όμορφη αφιέρωση στον σύζυγό της, Θανάση Πανουργιά

Σοφία Καρβέλα: Η πιο όμορφη αφιέρωση στον σύζυγό της, Θανάση Πανουργιά

Το ζευγάρι δείχνει πιο αγαπημένο και ερωτευμένο από ποτέ.

Τα ζευγάρια της showbiz πάντα μονοπωλούσαν και συνεχίζουν να μονοπωλούν το ενδιαφέρον. Ένας διάσημος δεν απασχολεί μόνο για τα επαγγελματικά του, αλλά και για τα προσωπικά, τα οποία πολλές φορές μονοπωλούν το ενδιαφέρον. Ίσως επειδή με αυτά μπορεί να ταυτιστεί περισσότερο ο κόσμος σε προσωπικό επίπεδο.

Η Σοφία Καρβέλα, για παράδειγμα, όσο περνάει ο καιρός, τόσο περισσότερο ο κόσμος την εκδηλώνει την αγάπη και την προτίμησή του. Η κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα είναι ένα πολύ ταλαντούχο κορίτσι, με ενδιαφέροντα και ασχολίες τις οποίες μοιράζεται στον λογαριασμό της στο Instagram.

Πρόσφατα, μάλιστα, έκανε αναρτήσεις φορώντας ρούχα της δικής της συλλογής Wknd Nation που αποθεώθηκαν από το κοινό. Εκτός από τα καθαρά επαγγελματικά της, ωστόσο, έχει μία πολύ όμορφη οικογένεια που απαρτίζεται από τον σύζυγό της, Θανάση Πανουργιά, και τους δύο τους γιους.




Μέσα από τις αναρτήσεις στο Instagram φαίνεται ότι η οικογένεια τα περνάει καταπληκτικά. Εμφανίζονται σε πολύ χαρούμενες στιγμές, αγκαλιασμένοι, χαμογελαστοί και, τώρα, είναι άλλη μία περίπτωση κατά την οποία η Σοφία αποφάσισε να κάνει μία ανάρτηση αφιερωμένη στον αγαπημένο της σύζυγο.

Στο νέο, λοιπόν, post το ζευγάρι φωτογραφίζεται με τη Σοφία να έχει περασμένο το χέρι της γύρω από τον καλό της και το caption να γράφει: «Νωρίτερα σήμερα με τον αστείο, μετά τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, Βαλεντίνο #prettyboy»

Μπες στην παρακάτω gallery για να δεις τις φωτογραφίες που δημοσίευσε στο Instagram.