Η χρήση της κάρτας ασυλίας και το απρόοπτο που συνέβη στη κουζίνα του Master Chef

Η χρήση της κάρτας ασυλίας και το απρόοπτο που συνέβη στη κουζίνα του Master Chef

Αυτά καλό είναι να μη γίνονται!

Και αφού το Mystery Box εχθές είχε νικητή τον Ιωάννη, σήμερα Τζιοβάνι, Διονύσης, Αλέξανδρος και Μαργαρίτα βρέθηκαν μπροστά στους κριτές αφού είχαν το καλύτερο πιάτο στο τεστ δημιουργικότητας. Σε αυτό το σημείο να σου θυμίσουμε πως και στο Mystery Box η προσπάθεια της Μαργαρίτας ήταν μια από τις καλύτερες.



Σήμερα νικητής αναδείχθηκε ο Αλέξανδρος και έτσι θα έχει το πλεονέκτημα στην ομαδική που θα ακολουθήσει κάτι που σημαίνει πως είναι ασφαλείς και θα παρακολουθήσουν από τον εξώστη τη σημερινή μαγειρική μονομαχία.

Όσο για τα χειρότερα; Μαρίνα, Λία, Στέφανος Βίλλυ, Κωστής, Κωνσταντίνα, Μαρία και Ιωάννης ήταν στα χειρότερα πιάτα.



Πρέπει πάντως να σου θυμίσουμε ξανά πως ο Ιωάννης στο χθεσινό επεισόδιο είχε το καλύτερο πιάτο και αποφάσισε με ποιο πρώτο υλικό θα μαγειρέψει ο κάθε παίκτης. Στέφανος και Ιωάννης από εχθές είχαν μια κόντρα και σήμερα αυτή η κόντρα συνεχίστηκε. Ο Διονύσης παρατήρησε πως ο Στέφανος χαμογέλασε μόλις άκουσε το όνομα του αντίζηλού του Ιωάννη. Συγκεκριμένα είπε πως αν συνεχίσει έτσι, δεν θα τον αποδέχεται κανένας από τους παίκτες του Master Chef.

Προτεινόμενοι στο σημερινό μαγειρικό ντέρμπι είναι η Μαργαρίτα, η Βίλλυ, ο Στέφανος και ο Ιωάννης.

Όπως ακούσαμε από τον Παύλο, πολλοί προσέγγισαν τον Νίκο για να πάρουν την κάρτα ασυλίας κι όμως, κατέβηκε, φανέρωσε την κάρτα από την κάλτσα του και την έδωσε στην Βίλλυ. Με αυτή του την κίνηση οι κριτές ανακοίνωσαν πως με τη χρήση της κάρτας το αμέσως επόμενο χειρότερο πιάτο θα διαγωνιστεί. Η Μαρία τελικά θα μαγειρέψει στη θέση της Βίλλυ.






Δες ποιος είχε το χειρότερα πιάτο στην αποψινή δοκιμασία αποχώρησης.