Έξαλλη η Σαλαγκούδη: «Σοκάρομαι με αυτά που λέει ο Περικλής»

Έξαλλη η Σαλαγκούδη: «Σοκάρομαι με αυτά που λέει ο Περικλής»

Πληγωμένη και σοκαρισμένη η Ανθή Σαλαγκούδη.

H Ανθή Σαλαγκούδη ήταν η παίκτρια που αναπάντεχα αποχώρησε στο τελευταίο συμβούλιο του Survivor.

Η Ανθή, εμφανίστηκε σε σύνδεση από τον Άγιο Δομίνικο στην εκπομπή της Ιωάννας μαλέσκου και δεν δίστασε να μιλήσει για τη σχέση της με τον Περικλή Κονδυλάτο, τους συμπαίκτες της, αλλά και τον λόγο που δεν τους χαιρέτησε την ώρα της αποχώρησής της.

Η Σαλαγκούδη εξήγησε το γιατί ένιωσε πολύ αδικημένη τονίζοντας:

«Αδικημένη αισθανόμουν από κάποιες συμπεριφορές. Με πείραζε όταν με χρησιμοποιούσαν σε κάθε αγώνα που χάναμε. Το έριχναν στις δικές μου ήττες. Δεν τους χαιρέτησα έναν-έναν γιατί ήθελα να φύγω με μια άλλη διάθεση πιο ευχάριστη. Ήξερα πως αν χαιρετούσα θα έβγαινε συγκίνηση».

Όσο για τον Περικλή, ο οποίος έχει κάνει επίθεση στην Ανθή μετά την αποχώρησή του, ειδικά μέσα από τα social media, η Ανθή δήλωσε σοκαρισμένη:



«Με τον Περικλή δεν ήθελα να καβγαδίσουμε μπροστά στις κάμερες και ο Περικλής δεν έδειξε να το σέβεται. Δεν προλάβαμε να το λύσουμε. Εν τω μεταξύ ο Περικλής είχε αρχίσει να κάνει παρέα με τα υπόλοιπα παιδιά της καλύβας που θεωρώ πως εκμεταλλεύτηκαν τον καβγά μου με τον Περικλή για να τον προσεγγίσουν. Είχα επενδύσει συναισθηματικά με τον Περικλή. Δεν το έκανα με κανέναν άλλο παίκτη. Ήταν όλο αληθινό για μένα», τόνισε η Ανθή με όσα διαβάσεις στην gallery.