Λίγο μετά τα νέα για το διαζύγιο, η Kim Kardashian φωτογραφίζεται topless

Λίγο μετά τα νέα για το διαζύγιο, η Kim Kardashian φωτογραφίζεται topless

Η διάσημη ριάλιτι σταρ το έριξε στην εργασιοθεραπεία.

Πολλά είχαν ακουστεί όλους αυτούς τους μήνες για τον γάμο της Kim Kardashian και του Kanye West. Από τότε που ο ράπερ είχε το δημόσιο ξέσπασμά του με τις κατηγορίες να εκτοξεύονται κατά πάσης κατεύθυνσης μέσα στην οικογένεια Kardashian, τα πράγματα δυσκόλεψαν πολύ. Τι κι αν η Kim προσπάθησε να σταθεί στο πλευρό του, τελικά οι δυο τους δεν μπορούν να ακολουθήσουν κοινούς δρόμους.

Δεν πάνε πολλές μέρες από τότε που κυκλοφόρησαν τα νέα ότι Kim και Kanye μένουν αρκετό καιρό χωριστά. Οι πηγές αναφέρουν ότι αναμενόμενα ο ράπερ δεν είναι και στα καλύτερά του με τη μεγάλη αλλαγή στη ζωή του, αφού η ριάλιτι σταρ κατέθεσε αίτηση διαζυγίου μετά από 7 χρόνια.




Το πώς αντιμετωπίζει ο καθένας τον χωρισμό διαφέρει πολύ ανάλογα με τον χαρακτήρα και την προσωπικότητά του και η Kim αποφάσισε να εστιάσει ακόμα περισσότερο στα επαγγελματικά της. Οι φωτογραφίσεις της δε σταματούν να κάνουν την εμφάνισή τους και η σειρά της SKIMS έχει την καλύτερη προώθηση που θα μπορούσε να φανταστεί.

Μετά τη σούπερ σέξι φωτογράφιση με τις αδερφές της, λοιπόν, η Kim είπε να εμφανιστεί και μόνη της, αυτήν τη φορά topless για να προμοτάρει ένα κολάν στο χρώμα του δέρματος.




Μπες στην παρακάτω gallery για να δεις τη φωτογραφία.