Τα φιλαράκια τότε και τώρα! Οι πρωταγωνιστές 27 χρόνια μετά!

Τα φιλαράκια τότε και τώρα! Οι πρωταγωνιστές 27 χρόνια μετά!

Τα φιλαράκια: Μία από τις πιο επιτυχημένες σειρές όλων των εποχών είναι αδιαμφισβήτητα η συγκεκριμένη η οποία ήταν στον τηλεοπτικό αέρα για δέκα ολόκληρα χρόνια αλλά ακόμα και σήμερα, 27 χρόνια μετά την προβολή του πρώτου επεισοδίου, συνεχίζει να προκαλεί... φρενίτιδα!

Η αμερικάνικη κωμική τηλεοπτική σειρά τύπου σίτκομ, την οποία δημιούργησαν οι Μάρτα Κάουφμαν και Ντέιβιντ Κρέιν ξεκίνησε να προβάλλεται στις 22 Σεπτεμβρίου 1994 από το NBC και ολοκληρώθηκε η προβολή της στις 6 Μαΐου 2004 με τεράστια επιτυχία αυτά τα δέκα χρόνια.

Δεν ήταν τυχαίο πως στο καστ των ηθοποιών συμμετείχαν σπουδαίοι ηθοποιοί, ανάμεσά τους η Jennifer Aniston, η Courteney Cox, η Lisa Kudrow, ο Matt Le Blanc, ο Matthew Perry και ο David Schwimmer.

Η σειρά περιστρεφόταν γύρω από τη ζωή και την καθημερινότητα έξι φίλων, της Ρέιτσελ, της Μόνικα, του Τσάντλερ, του Τζόι, της Φίμπι και του Ρος που ζούσαν στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και οι δέκα σεζόν της σειράς κατατάχθηκαν στην πρώτη δεκάδα των τελευταίων τηλεθεάσεων των σεζόν, αφού έφτασε τελικά στο νούμερο ένα στην όγδοη σεζόν του. Το φινάλε της σειράς στις 6 Μαΐου 2004 είχε τόσο μεγάλη τηλεθέαση που βάσει στατιστικών το παρακολούθησαν 52,5 εκατομμύρια Αμερικανοί θεατές.

Υπήρξε λοιπόν μετά από αυτό το πέμπτο "most-watched" φινάλε σειράς στην ιστορία της τηλεόρασης και το "most-watched" τηλεοπτικό επεισόδιο της δεκαετίας του 2000.

Διαβάστε περισσότερα εδώ