H Beyoncé στέκεται δίπλα στην Meghan Markle με αυτόν τον συγκινητικό τρόπο

H Beyoncé στέκεται δίπλα στην Meghan Markle με αυτόν τον συγκινητικό τρόπο

Η διάσημη τραγουδίστρια θέλησε να εκφράσει την συμπαράστασή της στην Meghan μετά τη συνέντευξή της στην Oprah.

H star της μουσικής βιομηχανίας δε θα μπορούσε να μη σταθεί δίπλα στην Meghan Markle και να εκφράσει την υποστήριξή της έπειτα από τις δηλώσεις της που κάνουν τον γύρο του κόσμου.

Μετά την συνέντευξη της Meghan και του Πρίγκιπα Harry στην Oprah Winfrey την πεασμένη Κυριακή, η τραγουδίστρια δημοσίευσε ένα μήνυμα προς στη Δούκισσα του Sussex στην ιστοσελίδα της γράφοντας πολύ συγκινητικά λόγια προς το πρόσωπό της.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Beyoncé εκφράζει την εκτίμησή της προς την Meghan. Μπορεί να μην τις συνδέει βαθιά φιλία όμως οι δύο γυναίκες έχουν έρθει πιο κοντά τα τελευταία χρόνια, καθώς η τυχαία γνωριμία τους στην πρεμιέρα της ταινίας «The Lion King» στάθηκε αφορμή για να γνωρίσουν η μία την άλλη και να δείξουν τον αλληλοσεβασμό τους.

beyonce meghan2

Η Δούκισσα του Σάσσεξ στη συνέντευξή της στην Oprah Winfrey, μίλησε μεταξύ άλλων και για την αποχώρησή της από την βασιλική οικογένεια, αλλά και για τα όσα βίωσε όλο αυτό το διάστημα μέσα στο Παλάτι, που της διατάραξαν την ψυχική της υγεία.

«Ντρεπόμουν να το πω εκείνη τη στιγμή οπουδήποτε, ντρεπόμουν να το παραδεχτώ ακόμα και στον Harry. Αλλά ήξερα ότι αν δεν το έλεγα - τότε θα το έκανα», είπε και συνέχισε: «Δεν ήθελα πια να είμαι ζωντανή». Η Meghan είπε επίσης ότι «ντρέπεται» επειδή ήθελε να είναι δυνατή και να μην έιχε ασκήσει τότε περισσότερη πίεση στον Harry. «Χρειάζεται πολύ θάρρος για να παραδεχτείς ότι χρειάζεσαι βοήθεια», είπε η Meghan στην συγκλονιστική της συνέντευξη.

Πολλές γυναίκες βγήκαν στο προσκήνιο και στάθηκαν υπέρ της Meghan. Μια από αυτές και η επιστήθια φίλη της Serena Williams, η οποία μίλησε με πολύ όμορφα και ενθαρρυντικά λόγια για την δούκισσα του Σάσσεξ.

Δες τι ανάρτησε στην ιστοσελίδα της η Beyoncé, στηρίζοντας ξεκάθαρα την Meghan.