Survivor 4 spoiler: Η σημερινή αποχώρηση δεν είναι αυτή που περιμένεις

Survivor 4 spoiler: Η σημερινή αποχώρηση δεν είναι αυτή που περιμένεις

Ποιος θα αποχωριστεί τις καταγάλανες παραλίες του Άγιου Δομίνικου;

Το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας του Survivor ολοκληρώθηκε εχθές το βράδυ, με την κόκκινη ομάδα να χάνει με 10-9 και να οδηγείται στο συμβούλιο για ψηφοφορία. Λίγο νωρίτερα, στο αγώνισμα της ατομικής ασυλίας, νικητής βγήκε ο Γιώργος Κόρομι, ο οποίος έπρεπε να υποδείξει έναν συμπαίκτη του ως υποψήφιο.

Κι ενώ αρκετοί πιστεύαμε πως η καινούργια προσθήκη της ομάδας θα είναι μία από τους υποψήφιους, πέσαμε τόσο έξω που πραγματικά εκπλαγήκαμε με το αποτέλεσμα. Η Μαριάνθη Κάσδαγλη βγήκε πρώτη προτεινόμενη από την ψηφοφορία των συμπαικτών της με 9 ψήφους, ενώ ο Γιώργος Κόρομι προ έκπληξή μας υπέδειξε τον Τριαντάφυλλο.



Και μπορεί να εκπλαγήκαμε όμως εξηγώντας το σκεπτικό του καταλήγουμε πως δεν ήταν και λάθος 100%. Από την άλλη πλευρά είχαμε ήδη τον Νίκο Μπάρτζη ως πρώτο υποψήφιο, με την Άννα Μαρία Βέλλη που κέρδισε την ατομική ασυλία να υποδεικνύει τον Γιώργο Ταβλαδάκη. Ποιος είναι όμως αυτός που θα πει απόψε αντίο στο Survivor και στον εξωτικό Άγιο Δομίνικο;



Κάποια spoiler έχουν ήδη κυκλοφορήσει και μάλλον δεν φαντάζεσαι καν ποιος αποχωρεί. Αν θέλεις ωστόσο να μάθεις μπορείς απλά να μπεις στη gallery που ακολουθεί.