Είδαμε τα εκπληκτικά πόδια της 42χρονης Βίκυς Καγιά και χάσαμε τα λόγια μας

Είδαμε τα εκπληκτικά πόδια της 42χρονης Βίκυς Καγιά και χάσαμε τα λόγια μας

Έχουμε μείνει άφωνες με τα καλλίγραμμα πόδια της 42χρονης παρουσιάστριας.

Την είχαμε συνηθίσει να μας κρατά συντροφιά σχεδόν καθημερινά στο αγαπημένο μας Greece’s Next Top Model, και τώρα μας λείπει. Η Βίκυ Καγιά αποτελεί μία από τις ωραιότερες, stylish και εντυπωσιακές γυναίκες της ελληνικής showbiz και αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς.

Η παρουσιάστρια, η οποία είναι ιδιαίτερα ενεργή στα socia media, ανεβάζει πολύ συχνά προσωπικές της στιγμές που απολαμβάνουμε να βλέπουμε ξανά και ξανά. Το μεγάλο μέρος του προσωπικού της account στο Instagram βέβαια, αποτελείται φυσικά από δουλειές της, και μόνο σε μερικά posts ή stories της μπορούμε να ξεκλέψουμε λίγο από τις στιγμές με την οικογένεια και τα παιδιά της.

Η παρουσιάστρια πρόσφατα ανέβασε μια φωτογραφία με τη μαμά της, Αλεξάνδρα, και όπως είδαμε μοιάζουν σαν δυό σταγόνες νερό.


https://www.instagram.com/p/CKG2fgDB656



Σήμερα όμως η Βίκυ Καγιά ανέβασε και μια φωτογραφία που αποκαλύπτει τα εκπληκτικά και καλλίγρα πόδια της, μια φωτογραφία που απέσπασε -όπως ήταν αναμενόμενο- πολλά likes και πολλά σχόλια. Μπορεί να έχουμε συνηθίσει το διάσημο top model να ανεβάζει συνεχώς υπέροχες φωτογραφίες που αφορούν τις επαγγελματικές τις συνεργασίες στο Instagram, όμως ακόμη δεν μπορούμε να πιστέψουμε πώς η 42χρονη γυναίκα, μητέρα 2 παιδιών, συνεχίζει να διατηρεί τέτοιες super αναλογίες.

Η Βίκυ Καγιά δεν έχει κρύψει βέβαια ποτέ το γεγονός ότι τρέφεται υγιεινά και ακολουθεί σε συστηματική βάση ένα πρόγραμμα γυμναστικής, κάτι που της δημιουργεί ευεξία και ισορροπία, σε όλους τους τομείς της ζωής της.

Δες τα εκπληκτικά πόδια της και μείνε με ανοικτό το στόμα, όπως μείναμε κι εμείς...