Survivor: Η μεγάλη ανατροπή στο σημερινό αγώνισμα

Survivor: Η μεγάλη ανατροπή στο σημερινό αγώνισμα

Το παιχνίδι σήμερα ήταν γεμάτο ανατροπές.

Δεν χωρά καμία αμφιβολία πια στο ότι τα παιχνίδια του Survivor δυσκολεύουν πολύ τους διαγωνιζόμενους. Το επίπεδο δυσκολίας έχει ανέβει τρομακτικά, όσο για τους ίδιους του παίκτες, έχουν πια κουραστεί και αυτό είναι ολοφάνερο.

Όσο μια ομάδα δεν τρέφεται σε κάθε τέλος του αγώνα και κατά συνέπεια δεν κερδίζει έπαθλα, επικοινωνίας και ασυλίας καταλαβαίνεις πως τόσο το ηθικό τους, όσο και οι αντοχές τους πέφτουν ακαριαία.

Στο χθεσινό αγώνισμα νικήτρια ομάδα αναδείχθηκε η μπλε με σκορ 10-9 κάτι που εξόργισε την αντίπαλη ομάδα αλλά συνάμα και την απογοήτευσε αφού δεν ήταν εκείνοι που θα έτρωγαν τα… γιαλατζή ντολμαδάκια. Καταλαβαίνεις πως οι συνέπειες της ήττας τους δεν ήταν μόνο η απώλεια φαγητού, αλλά και η υποχρέωση τους να ψηφίσουν κάποιον συμπαίκτη τους.



Η ομάδα έφτασε στο σημείο να διχαστεί και να έρθει σε έντονη αντιπαράθεση αφού ο Κόρο έχοντας το κολιέ ασυλίας ψήφησε τον Τριαντάφυλλο. Εκείνος έδειξε ένα άλλο πρόσωπο που πρώτη φορά είδαν, τόσο οι συμπαίκτες του, όσο και οι τηλεθεατές.

Διάβασε επίσης: Survivor: «Μας πρότεινε χρηματικό ποσό για να τον κρατήσουμε στο παιχνίδι»

Λοιπόν, μετά από τους τσακωμούς και τις διαφωνίες της ομάδας, έφτασε η στιγμή του αγωνίσματος. Σήμερα οι παίκτες παίζουν για το έπαθλο επικοινωνίας και ο στίβος μάχης δεν είναι καθόλου εύκολος.

Το παιχνίδι πάντως εξ’ αρχής έδειχνε να είναι της κόκκινης ομάδας αφού με σταθερές κινήσεις οι παίκτες της έφτασε το σκορ 4-0.

Διάβασε περισσότερα στη gallery.