Survivor: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε από το παιχνίδι

Survivor: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε από το παιχνίδι

Το αποτέλεσμα δεν ήταν το αναμενόμενο.

Γεμάτο εντάσεις, καυγάδες και… πισώπλατες μαχαιριές, το παιχνίδι έφτασε στο πιο κρίσιμο σημείο του. Κάθε Τετάρτη οι ομάδες έρχονται αντιμέτωποι με την αποχώρηση και καταλαβαίνεις πως αυτό πολλές φορές μπορεί να ρίξει τη ψυχολογία τους. Σήμερα πάντως οι ομάδες έχουν πολλούς λόγους για να νιώθουν… υποτονικοί.

Το σημερινό αγώνισμα με έπαθλο επικοινωνίας ήθελε παίκτες ισορροπημένους, ωστόσο πολλά συνέβαλλαν στο θετικό τελικό αποτέλεσμα για μία μόνο ομάδα. Η αλήθεια είναι πως κανένας πόντος σε κανένα από τα αγωνίσματα δεν έχει χαριστεί, άλλωστε στο Survivor τα παιχνίδια είναι το ένα πιο δύσκολο από το άλλο.

Σήμερα στο στίβο μάχης προβάδισμα είχαν οι κόκκινοι ωστόσο όλα άλλαξαν με τον πρώτο πόντο της μπλε ομάδα. Σε έναν αγώνα ταχύτητας, ισορροπίας αλλά και στόχου κλήθηκαν οι παίκτες να τερματίσουν, κορυφώνοντας για ακόμη μια φορά την αγωνία των τηλεθεατών. Λοιπόν, μεγάλοι νικητές του σημερινού αγωνίσματος ήταν οι μπλε παίκτες οι οποίοι μάλιστα έκαναν τη μεγάλη ανατροπή με 10-7.



Μετά το στίβο, οι ομάδες οδηγήθηκαν στο συμβούλιο το οποίο πρέπει να σου πούμε ήταν γεμάτο εντάσεις. Ο Αλέξης υποστήριξε τον Τριαντάφυλλο και μάλιστα μίλησε με αιχμηρά λόγια στον Κόρο κάτι που ανάγκασε τον Γιώργο Λιανό να ανεβάσει τον τόνο της φωνής του. Όσο για την αποχώρηση; Ήρθε η ώρα οι ομάδες να αναμετρηθούν με το… κοινό.



Διάβασε περισσότερα στη gallery.