Βίκυ Καγιά: H τρίτη εγκυμοσύνη και όσα είπε για την κριτική επιτροπή του GNTM 4

Βίκυ Καγιά: H τρίτη εγκυμοσύνη και όσα είπε για την κριτική επιτροπή του GNTM 4

Αποκαλυπτική η Βίκυ Καγιά.

Mια αποκλειστική συνέντευξη έδωσε η Βίκυ Καγιά στην κάμερα της εκπομπής Πρω1νό και στη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα η οποία μίλησε πραγματικά για όλους και όλα.

Η παρουσιάστρια μίλησε για το τηλεοπτικό της μέλλον στο Star και για όλα τα τηλεοπτικά σενάρια στα οποία φημολογείται πως θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Ειδικά για το Dancing with the Stars, η παρουσιάστρια και πρώην μοντέλο, εξήγησε πως το concept ανήκει στο Star τα τελευταία δύο χρόνια και εξήγησε:

«Είναι δύο χρόνια τώρα που υπάρχει το Dancing with the stars στο κανάλι. Μπορεί να γίνει φέτος, δεν έχω κάποια ενημέρωση. Για την παρουσίαση του Dancing With The Stars εγώ δεν ξέρω κάτι. Φυσικά και είμαι ανοιχτή σε προτάσεις και μου αρέσουν πάρα πολύ τα νέα πράγματα, γιατί όχι; Αν μπορώ να το κάνω και το concept μου ταιριάζει και με εμπιστευτεί το κανάλι».

Για το Shopping Star και το GNTM 4 η Καγιά υπήρξε εξίσου λαλίστατη αποκαλύπτοντας:

«Λογικά, συνεχίζεται το Shopping Star και την επόμενη χρονιά. Κατά τον Απρίλη – Μάη γίνονται οι ανακοινώσεις. Η ομάδα του GNTM έχει ξεκινήσει και δουλεύει, απλά δεν έχουν καταλήξει τι και πώς. Από ό,τι φαίνεται θα είναι πάλι με αγόρια και κορίτσια, αλλά δεν θέλω να σου πω κάτι γιατί μπορεί να αλλάξει. Η κριτική επιτροπή πιστεύω πως θα είναι η ίδια, ξέρετε κάτι που δεν ξέρω; Το όνομα της Κάτια Ζυγούλη είχε ακουστεί από την πρώτη χρονιά, είχε έρθει για κάστινγκ από όσο θυμάμαι. Η Ζενεβιέβ συνεχίζει κανονικά. Γιατί να μη συνεχίσει;. Κάθε φορά που τελειώνει το GNTM, από την επόμενη αρχίζουν να λέγονται διάφορα».

Κι ύστερα ήρθε η κουβέντα στην απόκτηση ενός τρίτου παιδιού με αφορμή την απόκτηση της δεύτερης κόρης του Δημήτρη Σκουλού, του συνκριτή της στο GNTM:

Κι εκεί η Καγιά απάντησε με ειλικρίνεια:



Δες την gallery