Μπόμπα και Τανιμανίδης παρακολούθησαν τη Φάρμα: Δες το υπέροχο σαλόνι τους

Μπόμπα και Τανιμανίδης παρακολούθησαν τη Φάρμα: Δες το υπέροχο σαλόνι τους

Το αξιολάτρευτο ζευγάρι πέρασε υπέροχα χτες το βράδυ.

Χτες το βράδυ, μετά από μεγάλη αναμονή, το νέο ριάλιτι «Η Φάρμα» έκανε πρεμιέρα στην τηλεόραση. Η καραντίνα έχει ευνοήσει πολύ όλα τα ριάλιτι, καθώς ο κόσμος ζητάει περισσότερο από ποτέ να έχει παραγωγές να παρακολουθεί για να «σπάει» και λίγο η ρουτίνα του.

Η Φάρμα, λοιπόν, μας γνώρισε άλλη μία -όπως προβλέπεται να γίνει- συνήθεια, και μας έδωσε μία γεύση σχετικά με το τι πρόκειται να δούμε στη συνέχεια. Πέρα από τους συμμετέχοντες, όμως, ήρθε για άλλη μία φορά στις οθόνες μας ο Σάκης Τανιμανίδης.

Ο αγαπημένος παρουσιαστής ανέλαβε την παρουσίαση του ριάλιτι, κάνοντας ένα διάλειμμα από τα ηνία του έτερου προγράμματος, Survivor. Την ώρα που το Twitter ήταν συντονισμένο για κάθε σκηνή που έβλεπε να εκτυλίσσεται μπροστά του, εμείς παρατηρήσαμε κάτι άλλο…

Η Σάκης με την εγκυμονούσα σύζυγό του, Χριστίνα Μπόμπα, αποφάσισαν, φυσικά, να παρακολουθήσουν την πρεμιέρα και να μοιραστούν την ιδιαίτερη στιγμή με τους followers τους στο Instagram.
Το ζευγάρι έφτιαξε pop corn, κάθισε αναπαυτικά στον καναπέ του υπέροχου σπιτιού τους και είδε την πρεμιέρα του ριάλιτι.

«Με ζεστά pop corn και Φάρμα δεν έχασε κανείς. Λοιπόν, τα έχουμε όλα, pop corn, καναπέ, γυναίκα και παιδιά… Είμαστε έτοιμοι να δούμε φάρμα»

Μαζί με το γλυκό σκηνικό, όμως, δεν μπορούσαμε παρά να θαυμάσουμε και το υπέροχο σαλόνι τους που κινείται μία πιο minimal και cozy διακόσμηση.

DPG Network