Pippa Middleton: Γέννησε κοριτσάκι, το ξεχωριστό δέσιμο με την Kate Middleton

Pippa Middleton: Γέννησε κοριτσάκι, το ξεχωριστό δέσιμο με την Kate Middleton

Τι συνδέει θεία και ανιψιά;

Μια όμορφη είδηση είδε το φως της δημοσιότητας πριν από λίγες ώρες, που έφερε μεγάλη χαρά στο παλάτι του Kensington και στην οικογένεια της Kate Middleton. Όπως ίσως θυμάσαι πριν από μία εβδομάδα περίπου η μητέρα της δούκισσας του Cambridge επιβεβαίωσε πως η κόρη της είναι έγκυος.

Η Pippa Middleton ήταν έγκυος στο δεύτερο παιδάκι της με τον αγαπημένο της James Matthews, όμως αυτό το είχαμε καταλάβει πριν μας το επιβεβαιώσει η Carole. Οι φωτογραφίες της Pippa άλλωστε μαρτύρησαν ουκ ολίγες φορές τη φουσκωμένη της κοιλίτσα. Αυτό που δεν ξέραμε ήταν πως βρισκόταν σε τόσο προχωρημένη εγκυμοσύνη.

Η αδερφή της Kate Middleton γέννησε κι απέκτησε ένα όμορφο και υγιέστατο κοριτσάκι. H μικρή αδερφή της δούκισσας έγινε μαμά για δεύτερη φορά σήμερα το πρωί στις 04:22 σύμφωνα με το People, με την μικρούλα να ολοκληρώνει την οικογενειακή της ευτυχία. Ο 2 ετών Arthur έγινε πλέον μεγάλος αδερφός και θα έχει να προσέχει τη μικρή του αδερφούλα, η οποία γεννήθηκε πράγματι πολύ μικρή, αφού ζύγιζε 2.700.

Το όνομα που το ζευγάρι έχει επιλέξει να της δώσει είναι το Grace Elizabeth Jane σύμφωνα με τις πληροφορίες του περιοδικού, και πραγματικά το βρίσκουμε υπέροχο όνομα.

Να όμως που η μικρή ακόμη δεν γεννήθηκε ήδη έχει κάνει τους πάντες να μιλούν για εκείνη, αφού έχει ένα ξεχωριστό δέσιμο με τη θεία της Kate Middleton. Εάν είσαι πραγματική fan της Kate και ξέρεις τα πάντα για εκείνη, τότε θα ξέρεις και ποιο είναι αυτό.

Αν όχι θα το μάθεις στη gallery που ακολουθεί.