Survivor spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει την ασυλία και ποιος βγαίνει προτεινόμενος;

Survivor spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει την ασυλία και ποιος βγαίνει προτεινόμενος;

Κόκκινη ή μπλε ομάδα;

Ακόμη ένα αγώνισμα ασυλίας αναμένεται να δούμε απόψε το βράδυ στο Survivor και ήδη ο κόσμος και οι fans αναρωτιούνται ποια θα είναι η ομάδα που θα κερδίσει και το δεύτερο κομμάτι του τοτέμ. Εχθές είδαμε άνετα τη μπλε ομάδα να κερδίζει το αγώνισμα, φτάνοντας το σκορ στο 9-3. Και μπορεί για τρία παιχνίδια να δυσκολεύτηκε λιγάκι, όμως τελικά επικράτησε με 10-6 της κόκκινης ομάδας.

Την ατομική ασυλία κέρδισε η Νικολέτα από την κόκκινη ομάδα και είναι απορίας άξιο τον ποιον θα υποδείξει προς αποχώρηση. Επιλογές πάντως δεν έχει πολλές. Πρώτος υποψήφιος έχει ήδη βγει ο Τριαντάφυλλος και αναμένουμε να μάθουμε αυτόν που θα του «κάνει» παρέα.



Για να γίνει αυτό όμως πρέπει πρώτα να μάθουμε ποιος κερδίζει τη σημερινή ασυλία. Τα spoiler μίλησαν και το αποτέλεσμα είναι σαφές. Η σημερινή ασυλία είναι και πάλι «μπλε υπόθεση» με την ομάδα του Τζέιμς Καφετζή να αναδεικνύεται και πάλι νικήτρια.

Το spoiler επιβεβαίωσε και στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου ο Χάρης Λεμπιδάκης, ο οποίος αποκάλυψε ήδη και ποιος θα είναι ο δεύτερος υποψήφιος που θα βγάλουν οι κόκκινοι. Και η αλήθεια είναι πως δεν χρειάζεται και πολλή σκέψη για το ποιον θα ψηφίσουν. Η παροιμία «τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια» παίρνει σάρκα και οστά στο συγκεκριμένο θέμα.

Η Μαριάνθη Κάσδαγλη θα είναι η δεύτερη υποψήφια και μένει απλά να μάθουμε ποιον θα υποδείξει η Νικολέττα.