Άγριες Μέλισσες: Το Twitter αποθέωσε την οσκαρική ερμηνεία Δούκα-Ανέτ

Άγριες Μέλισσες: Το Twitter αποθέωσε την οσκαρική ερμηνεία Δούκα-Ανέτ

Στο θέμα βιασμός ο Δούκας είναι αμείλικτος.

Το χθεσινό επεισόδιο των Άγριων Μελισσών μας προϊδέασε για το τι ακριβώς θα βλέπαμε σήμερα. Ο Δούκας αποκάλυψε στην Ανέτ πως ο Σωκράτης Θέμελης έφυγε από τα δικά του χέρια, από τη στιγμή που έμαθε πως ήταν αυτός που τη βίασε. Ο Δούκας έδειξε από την αρχή πως δεν έχει καμία ανοχή στους βιαστές, όταν έμαθε τι είχε κάνει ο Βόσκαρης στην Ελένη.

Σε εκείνα τα επεισόδια κράτησε την καλύτερη στάση ever και τον παραδεχτήκαμε όταν έβαλε στη θέση του τον Βόσκαρη.



«Αυτά είναι τα κουσούρια του Βόσκαρη και τα κουβαλάει όπου και αν πηγαίνει. Κακώς σε άκουσα και έδωσα το χέρι μου σε αυτό το κτήνος», είχαμε ακούσει τον Δούκα να λέει στη Μυρσίνη τότε και συνέχισε λέγοντας: «Ήμασταν σε πόλεμο Μυρσίνη και στον πόλεμο σκοτώνεις, δεν είναι τίποτα ο θάνατος. Έχει αξιοπρέπεια ο θάνατος, τελειώνεις μια και έξω. Από όλα τα εγκλήματα ο βιασμός είναι το χειρότερο. Επιβάλλεσαι στον αδύναμο για να πάρεις τι; Εκδίκηση; Ευχαρίστηση;».

Και δεν θα μπορούσαμε να συμφωνήσουμε περισσότερο μαζί του. Ξέραμε λοιπόν πολύ καλά τι θα συνέβαινε μόλις μάθαινε ποιος ήταν αυτός που βίασε την αδερφή του. Και δυστυχώς η αλήθεια μαθεύτηκε, όταν η Δόμνα του αποκάλυψε την αλήθεια. Η αρχή του τέλους για τον Σωκράτη Θέμελη είχε μόλις ξεκινήσει.

Το επεισόδιο ξεκίνησε από εκεί που τελείωσε εχθές, με τον Δούκα να μιλά στην Ανέτ για τον θάνατο του Σωκράτη. Μάλιστα δεν συγκράτησε τα δάκρυά του, όταν είπε στην αδερφή του πως θα έκανε πίσω εάν ο Θέμελης έδειχνε έστω ένα δείγμα μεταμέλειας.

Το Twitter δεν μπόρεσε να μη σχολιάσει την ερμηνεία των δύο ηθοποιών και για μία ακόμη φορά αποθέωσε τον Λεωνίδα Κακούρη, αλλά και την Κάτια Δανδουλάκη.