Survivor: Αυτό είναι το πρόσωπο που αποχωρεί από την κόκκινη ομάδα

Survivor: Αυτό είναι το πρόσωπο που αποχωρεί από την κόκκινη ομάδα

Η κρίσιμη στιγμή της ημέρας έφτασε.

Μετά από ένα αρκετά ανατρεπτικό παιχνίδι, όλοι οι παίκτες οδηγήθηκαν προς το συμβούλιο του νησιού να ακούσουν την κρίσιμη απόφαση του κοινού. Σήμερα ένας παίκτης από την κόκκινη ομάδα πρόκειται να αποχωρήσει και η μοίρα τους πια είναι στα χέρια του κοινού.

Αφού οι παίκτες της κόκκινης ομάδας έχασαν σε όλα τα αγωνίσματα αυτής της εβδομάδας η κάλπη ανάδειξε δύο από τους τρεις υποψήφιους.

Νικήτρια φυσικά της ατομικής ασυλίας ήταν η Νικολέτα η οποία και έδωσε τον τρίτο υποψήφιο προς αποχώρηση, Γιώργο Κοψιδά. Τριαντάφυλλος και Μαριάνθη Κάσδαγλη είναι τα προτεινόμενα προς αποχώρηση πρόσωπα στο σημερινό επεισόδιο και ναι, τα προγνωστικά μας έχουν ήδη προϊδεάσει για το όνομα που ενδεχομένως να ακούσουμε. Άραγε θα βγουν αληθινοί οι φανατικοί θαυμαστές του reality;

Σε αυτό το σημείο εν τω μεταξύ να σου υπενθυμίσουμε πως νικητές αναδείχθηκαν οι κόκκινοι με σκορ 10-8 οι παίκτες της κόκκινης ομάδας. Το έπαθλό τους ήταν ένα ζεστό πιάτο παστίτσιο αλλά και ένας παγωμένος καφές ενώ παράλληλα διάβασαν και γράμματα από τους φίλους τους.



Και για να γυρίσουμε στο φλέγον ζήτημα της ημέρας! Γιώργος, Μαριάνθη και Γιώργος είναι τα τρία πρόσωπα προτεινόμενα προς αποχώρηση σήμερα και οι θαυμαστές έχουν ήδη βγάλει τα συμπεράσματά τους.

Διάβασε περισσότερα στη gallery.