Άγριες Μέλισσες: Το μεγάλο δίλημμα πριν τη φυλακή και ο καυγάς Δρόσως - Λενιώς

Άγριες Μέλισσες: Το μεγάλο δίλημμα πριν τη φυλακή και ο καυγάς Δρόσως - Λενιώς

Άγριες Μέλισσες spoiler: Το μεγάλο δίλημμα.

Άγριες Μέλισσες: Δύσκολα τα πράγματα στο Διαφάνι μιας και ο θάνατος του Σωκράτη Θέμελη προκαλεί ντόμινο εξελίξεων. Πρώτα πρώτα, όλοι είναι σοκαρισμένοι ύστερα απ’ την αποκάλυψη της Δρόσως για τον μικρό Σέργιο.

Στο σημερινό επεισόδιο (18/3/2021) η Δόμνα εκμυστηρεύεται στον Μελέτη τα συμπεράσματα της αστυνομίας πως ο πατέρας της δηλητηριάστηκε, με τις υποψίες του Μελέτη να πέφτουν πάνω… στον Δούκα.

Η Ζωρζέτ προσπαθεί να πείσει τον Νικηφόρο να βρούνε μια συμβιβαστική λύση με την Δρόσω ενώ την ίδια στιγμή στο Διαφάνι προσπαθούν να πείσουν την Δρόσω να μην τραβήξει το σκοινί.



Καμία όμως απ’ τις δυο πλευρές δεν φαίνεται να υποχωρεί και ο Κωνσταντής προτείνει στην Δρόσω μια παράτολμη λύση. Η Ελένη και ο Λάμπρος φαίνονται απογοητευμένοι για την έκβαση της δίκης, μέχρι που ο Σαράφης τους αναπτερώνει τις ελπίδες καθώς η εμφάνιση ενός αναπάντεχου μάρτυρα μπορεί ν’ αλλάξει τα δεδομένα.

Ωστόσο, στο σημερινό spoiler του Αλέξη Μίχα στο Πρωινό μαθαίνουμε πως εξαιτίας της παράνομης συναλλαγής του Κωνσταντή και του Μελέτη με τον Θέμελη για τη φυτεία της κάνναβης και όπως προχωρούν οι έρευνες της δολοφονίας του, ο Μελέτης συλλαμβάνεται ως ύποπτος για τη δολοφονία του Θέμελη και η Ανέτ καταρρέει.

Εκεί θα βρεθεί απέναντι σε ένα τεράστιο δίλημμα: Θα καλύψει τον αδερφό της Δούκα ή θα τα αποκαλύψει όλα στην αστυνομία για να σώσει τον γιο της Μελέτη.

Η Ανέτ, που αντιμετωπίζει και πρόβλημα με την καρδιά της και έχει κάνει τεράστιο αγώνα για να την αποδεχθεί ως μητέρα του ο Μελέτης, θα βρεθεί μπροστά σε ακόμα μία ανατροπή.

Κι όχι μόνο! Στο αποκλειστικό κλιπ από το Πρω1νό για το σημερινό επεισόδιο από τις Άγριες Μέλισσες, κυριαρχεί ο καυγάς Δρόσως και Ελένης.

Μάθε στη gallery τι θα πουν οι δύο αδερφές.