Μαντεύεις ποια star του Χόλυγουντ είναι το χαριτωμένο κοριτσάκι της φωτογραφίας;

Μαντεύεις ποια star του Χόλυγουντ είναι το χαριτωμένο κοριτσάκι της φωτογραφίας;

Η star του Χόλυγουντ μόλις έκλεισε τα 32 και το ανακοίνωσε με αυτή την φωτογραφία από τα παλιά.

Πρωταγωνιστεί σε μια από τις πιο δημοφιλείς σειρές του Netflix και από το πρώτο επεισόδιο κιόλας έχει διπλασιάσει το κασέ της. H star του Χόλυγουντ έχει γίνει αγαπημένη ήδη, μικρών και μεγάλων έχοντας κερδίσει ρόλους αγαπητούς προς κάθε ηλικία.

Η διάσημη star μόλις χθες έκλεισε τα 32 της χρόνια και το γιόρτασε με τους διαδικτυακούς της φίλους. Η όμορφη ηθοποιός ανέβασε μια αδημοσίευτη φωτογραφία από την παιδική της ηλικία, αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά πως και μικρούλα ήταν πανέμορφη.

Φορώντας ένα ροζ κορμάκι μπαλέτου, με τις ροζ πουέντ της και την τούλινη tutu φούστα της, η μικρούλα μοιάζει να κάνει μια χορευτική υπόκλιση χαμογελώντας στον φακό.

lilly1

Η ηθοποιός ένιωσε μεγάλη νοσταλγία για την εποχή εκείνη που ήταν μικρή, ανέμελη και αγαπούσε τον χορό και το θέατρο, γι' αυτό αποφάσισε να ανεβάζει αυτή την φωτογραφία ευχαριστώντας όλους τους fans της που της ευχήθηκαν χρόνια πολλά.

Η διάσημη ηθοποιός έγραψε συγκεκριμένα: «Birthday baby! Ευχαριστώ πολύ παιδιά για όλη την αγάπη που μου στείλατε σήμερα. Ξέρετε πραγματικά πώς να με εμπνέετε, να με υποστηρίζετε και να με γιορτάζετε. Είμαι πραγματικά υπερ του δέοντος ευγνώμων για όλες τις περιπέτειες και τις αναμνήσεις των 32 αυτών χρόνων».

Για ποια star του Χολυγουντ μιλάμε; Δες στη galler που ακολουθεί...