Έγινε γνωστή η πιο μεγάλη αλήθεια για το ζευγάρι του Survivor (video)

Έγινε γνωστή η πιο μεγάλη αλήθεια για το ζευγάρι του Survivor (video)

Survivor: Την αποκάλυψη έκανε το ίδιο το ζευγάρι.

Κάθε χρόνο, οι σχέσεις που δημιουργούνται ανάμεσα σε παίκτες του Survivor μονοπωλούν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

Στο φετινό Survivor για παράδειγμα, η στενή σχέση της Άννας Μαρίας Βέλλη με τον Νίκο Μπάρτζη έχει κάνει το τηλεοπτικό κοινό να αναρωτιέται αν μιλάμε απλά για μια φιλία ή για έναν μεγάλο έρωτα.

Το ίδιο έχει συμβεί και με την Μαριαλένα και τον Σάκη Κατσούλη. Ο Σάκης φαίνεται πως διεκδικεί και πάλι την καρδιά της πρώην αγαπημένης του η οποία όμως δεν μπήκε single στο παιχνίδι αλλά έχει αγόρι, τον διάσημο τραγουδιστή Γιώργο Λιβάνη.

Στο πρώτο Survivor του 2017 γεννήθηκε όμως ένας από τους πιο μεγάλους έρωτες που έβγαλε το ριάλιτι επιβίωσης, ο οποίος καλά κρατεί μέχρι και σήμερα.

Μιλάμε για τη σχέση του Κωνσταντίνου Βασάλου με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, οι οποίοι ήταν καλεσμένοι σε ένα ακόμα βίντεο του Αλέξανδρου Κοψιάλη στο Youtube.



Εκεί μάθαμε για πρώτη φορά πότε ακριβώς έγιναν ζευγάρι ο Κωνσταντίνος με την Ευρυδίκη αλλά και πότε έγινε η πρώτη γνωριμία, γεγονός που θα σε ξαφνιάσει.
Διάβασε στη gallery την αποκάλυψη που έκανε το ζευγάρι.