Άγριες μέλισσες: Η σκηνή που γυρίστηκε δυο φορές και στο τέλος το συνεργείο χειροκροτούσε!

Άγριες μέλισσες: Η σκηνή που γυρίστηκε δυο φορές και στο τέλος το συνεργείο χειροκροτούσε!

Μια απίστευτη ιστορία περιέγραψε ο Γιώργος Σουξές σε πρόσφατη συνέντευξη του για το επιτυχημένο σίριαλ του ΑΝΤ1, Άγριες μέλισσες.

Η σειρά θα πάει και τρίτη σεζόν. Υπάρ­χει αρκετό υλικό ώστε οι ιστορίες να επεκταθούν;

«Θεωρώ ότι οι σεναριογράφοι δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα. Έχουν αποδείξει ότι είναι πολύ ικανοί. Αν η δράση μεταφερθεί δύο με τρία χρόνια μετά, οι ήρωες θα βρεθούν στα χρόνια της χούντας, οπότε θα υπάρξει εκ νέου υλικό και με και­νούριους χαρακτήρες».

Μήπως οι μεγάλες επιτυχίες πρέπει να σταμα­τούν στο απόγειο τους;

«Ποιος ξέρει ποιο είναι το απόγειο; Η δεύτερη σεζόν πήγε ακόμη καλύτερα από την πρώτη, ξέρετε τα δύο αυτά χρόνια που προβάλλονται οι "Άγριες μέλισσες" δεν ζούμε την καθημερινότητα όπως πριν. Ο περισ­σότερος κόσμος είναι κλεισμένος στα σπίτια του λόγω του κορονοϊού και έχεις δύο εκατομμύρια τη­λεθεατές να σε βλέπουν και να σε κρίνουν. Περνάμε καθημερινές εξετάσεις από το κοινό και δεν φαινό­μαστε σε τίποτα λειψοί. Η σειρά μπορεί να πάει και τρίτη και τέταρτη χρονιά γιατί οι συγγραφείς έχουν το ένστικτο, την εμπειρία και τη γνώση να το κάνουν. Αν δεν είχαν κάτι να πουν δεν θα προχωρούσαν για­τί είναι σωστοί επαγγελματίες».

Πάντως πολλοί γάμοι στο Διαφάνι. Ήρθε και ησειρά του ενωμοτάρχη κι ας μου λέγατε σε προ­ηγούμενη συνέντευξη ότι ονειρεύεται μια πρι­γκίπισσα του Βοσπόρου που να τη λένε Μπαχάρ. Τελικά τη Ρίζω θα πάρει.

Εγώ τώρα θέλω να πάρει τη Νικόλ που είναι Ελληνογερμανίδα (γελάει) αλλά οι σεναριογράφοι έχουν άλλη γνώμη. Ο Βασίλης έκανε πρόταση γάμου στη Ρίζω και πίσω δεν γυρίζει».

Διαβάστε περισσότερα στο Gossip-tv.gr