Survivor spoiler: Το σημάδι που πρόδωσε τη νικήτρια ομάδα της σημερινής ασυλίας

Survivor spoiler: Το σημάδι που πρόδωσε τη νικήτρια ομάδα της σημερινής ασυλίας

Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα και ποιος είναι ο πρώτος υποψήφιος παίκτης;

Η εβδομάδα ξεκινά δυναμικά σήμερα και περιμένουμε με αγωνία να δούμε ακόμη ένα επεισόδιο Survivor. Πρόκειται για ένα από τα πιο σημαντικά επεισόδια της εβδομάδας, αφού σήμερα παίζουν για την πρώτη ασυλία. Μια ομάδα θα πάρει την ασυλία, και η δεύτερη θα οδηγηθεί στο συμβούλιο του νησιού, προκειμένου να ψηφίσει το πρώτο παίκτη προς αποχώρηση.

Την προηγούμενη εβδομάδα η κόκκινη ομάδα έχασε και τις δύο ασυλίες, με αποτέλεσμα να βγάλει τρεις υποψήφιους παίκτες, και εν τέλει να αποχωρήσει ο Γιώργος Κοψιδάς. Η κόκκινη ομάδα δείχνει ακόμη φανερά την αντιπάθειά της προς τον Τριαντάφυλλο, εκείνος όμως συνεχίζει απτόητος.

Ποια είναι η ομάδα όμως που κερδίζει τη σημερινή ασυλία; Κόκκινη ή μπλε; Το trailer έχει κυκλοφορήσει ήδη για το σημερινό επεισόδιο και πριν δούμε το spoiler, είχαμε καταλάβει ποια ομάδα χάνει την ασυλία. Και η ομάδα αυτή δεν είναι η κόκκινη, όσο και αν ήθελαν πάλι να βγάλουν προτεινόμενο προς αποχώρηση τον Τριαντάφυλλο.

Σύμφωνα λοιπόν με ορισμένα δεδομένα, τα οποία επιβεβαιώθηκαν όταν βγήκε και το spoiler, η ομάδα που χάνει σήμερα είναι μπλε.

Όπως θα δεις στο trailer, αν και δείχνει ελάχιστους παίκτες από την κόκκινη ομάδα, κανείς δεν φορά το κολιέ ασυλίας, σε αντίθεση με τους μπλε, που ενώ φαίνονται όλοι καθαρά στο πλάνο, ο μόνος που δεν φαίνεται είναι ο Νίκος Μπάρτζης ο οποίος υποθέτουμε πως φορά και το κολιέ της ασυλίας.



Μην ξεχνάς άλλωστε πως ο Σάκης Κατσούλης εχθές τραυματίστηκε, οπότε οι πιθανότητες να κερδίσουν ήταν σχεδόν ελάχιστες.



Σύμφωνα λοιπόν και με το spoiler που μεταδόθηκε από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, η μπλε ομάδα είναι αυτή που χάνει την ασυλία σήμερα και ο Νίκος Μπάρτζης αυτός που παίρνει την ατομική ασυλία. Όσο για τον πρώτο υποψήφιο; Όλα δείχνουν πως αυτή θα είναι η Άννα Μαρία Βέλλη.