Άγριες Μέλισσες spoiler: Χαμός στο Διαφάνι, η ανατροπή που κανείς δεν περίμενε

Άγριες Μέλισσες spoiler: Χαμός στο Διαφάνι, η ανατροπή που κανείς δεν περίμενε

Πραγματικά την εξέλιξη αυτή δεν τη περίμενε κανείς.

Πολλά υποσχόμενο ήταν το χθεσινό επεισόδιο στις Άγριες Μέλισσες, και το ίδιο αναμένεται να είναι όλη η εβδομάδα μέχρι και την Πέμπτη που προβάλλεται. Οι εξελίξεις είναι πολλές και δεν τις προλαβαίνουμε είναι η αλήθεια, όμως πάντα μας αφήνουν συγκλονισμένες. Μετά την πρόταση γάμου του Προύσαλη στη Ρίζω, και την αντίδραση της Πηνελόπης για όσα έμαθε για την μητέρα της έχουμε ακόμη πιο συνταρακτικά πράγματα να δούμε.

Σήμερα θα δούμε τη Δρόσω με τον Κωνσταντή να φτάνουν στο Παρίσι, που σημαίνει πως η αρχή του τέλους ξεκίνησε, ενώ αναμένουμε να μάθουμε και ποιον υποψιάζεται η Δόμνα για τον θάνατο του πατέρα της.

Αύριο επίσης, αναμένεται να δούμε επιτέλους τη σύνδεση Βόσκαρη με τους Σεβαστούς, και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες θα οδηγηθούμε σε εκείνο το flashback με πρωταγωνιστές τους γονείς του Βόσκαρη, τους γονείς των Σεβαστών και τη γιαγιά της Ελένης Σταμίρη και των αδερφών της.



Κι ενώ ανυπομονούμε από σήμερα για το αυριανό επεισόδιο, υπάρχει μια ανατροπή στη σειρά που πραγματικά δεν την περιμένεις. Δεν έχει να κάνει με τη δίκη, ούτε και με τη διαμάχη της Δρόσως με Νικηφόρο- Ασημίνα.

Ο Αλέξης Μίχας στο Πρωινό έδωσε ένα πολύ δυνατό spoiler και ιδού τι θα συμβεί.