Ποιος ο ρόλος της Jennifer Lopez στο Survivor;

Ποιος ο ρόλος της Jennifer Lopez στο Survivor;

Τι έχει συμβεί που δεν ξέρουμε;

Τα πράγματα για τη Jennifer Lopez τις τελευταίες εβδομάδες δεν είναι πολύ καλά. Μετά την είδηση του χωρισμού της από τον Alex Rodriguez, η οποία έγινε γνωστή πριν από περίπου δύο εβδομάδες τόσο η JLo, όσο και ο Alex προσπαθούν να φτιάξουν τα πράγματα μεταξύ τους, έτσι ώστε να βρουν μια λύση.

Η JLo τις απιστίες δεν τις συγχωρεί, οπότε δεν ξέρουμε ακόμη αν θα υπάρξει επανασύνδεση. Τώρα όμως υπάρχει κάτι άλλο που μας απασχολεί και αυτό δεν είναι η απιστία του ARod. Η Λατίνα καλλονή αυτή τη στιγμή βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο, ακριβώς εκεί που γυρίζεται και το Survivor (τουρκικό, ελληνικό και της Ρουμανίας).

Κι ενώ έχει ήδη γίνει γνωστό πως στην τελετή της ένωσης θα τραγουδήσει ο Jason Derulo, όλοι αναρωτιούνται ποιος ακριβώς είναι ο ρόλος της Lopez στο Survivor. Είναι στον Άγιο Δομίνικο μόνο για τα γυρίσματα της ταινίας στην οποία πρωταγωνιστεί ή μήπως μας επιφυλάσσει κάποια έκπληξη και θα κάνει κάποια guest εμφάνιση;

Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια επιβεβαιωμένη πληροφορία, πέρα από το γεγονός πως θα τραγουδήσει ο Jason Derulo, όμως ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί.