Survivor: Οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση

Sabine Camhi
Survivor: Οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση

Αυτή η ομάδα κέρδισε το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας και αυτοί οι υποψήφιοι προς αποχώρηση, μαζί με την Άννα Μαρία της Μπλε ομάδας.

 

Μετά την πρώτη νίκη των κόκκινων στο Survivor 4, απομένει ένα ακόμη αγώνισμα ασυλίας αυτή την εβδομάδα. Να θυμίσουμε πως στο χθεσινό επεισόδιο η μπλε ομάδα ψήφισε πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση την Άννα Μαρία Βέλλη, ενώ απόψε, Τρίτη (23/03) ο Νίκος θα πρέπει να υποδείξει έναν ακόμη υποψήφιο από την ομάδα του, αφού κέρδισε την πολυπόθητη ατομική ασυλία.

Οι δύο ομάδες ρίχτηκαν για άλλη μια φορά στον δύσκολο στίβο μάχης διεκδικώντας το δεύτερο τοτέμ ασυλίας. Η ομάδα που χάνει το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας σήμερα το βράδυ είναι για μια ακόμη φορά η μπλε. Με δεδομένη την απουσία του Σάκη λόγω του αναπάντεχου τραυματισμού, αλλά και την κακή επίδοση του Τζέιμς Καφετζή στον χθεσινό αγώνα, η νίκη για την κόκκινη ομάδα του Survivor 4 ήταν και πάλι εύκολη αφού νίκησαν τους μπλε με 10-4 και έτσι οι παίκτες της θα πάνε στο συμβούλιο του νησιού ως παρατηρητές.

Στο συμβούλιο του νησιού στην συνέχεια, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως την επόμενη εβδομάδα θα έχουμε το πάρτι της ένωσης.

Μετά από αυτήν την ανακοίνωση ξεκίνησε η ψηφοφορία. Μαζί με την Άννα Μαρία, στον «τάκο» βρέθηκαν ο Τζέιμς και η Χριστίνα Κεφαλά, την οποία υπέδειξε ο Νίκος Μπάρτης που φορά το κολιέ ατομικής ασυλίας. Φαίνεται πως οι Μπλε ξεκάθαρα θέλουν να σπάσουν την τριάδα Τζέημς-Νίκος-Αννα Μαρία.