Survivor spoiler με ανατροπή στην αποχώρηση που δεν πάει ο νους σου

Survivor spoiler με ανατροπή στην αποχώρηση που δεν πάει ο νους σου

Αλήθεια, αυτό δεν το φανταζόσουν με τίποτα.

Μπορεί να είσαι φανατική Άγριες Μέλισσες και να μη χάνεις επεισόδιο, όμως πάντα με το που τελειώνει το χέρι σου πάει αυτόματα στο τηλεκοντρόλ και βάζεις Survivor. Το ξέρουμε ότι το κάνεις, γιατί το ίδιο κάνουμε κι εμείς. Μόλις το Διαφάνι ρίχνει αυλαία (και αφού έχουμε δει και το τρέιλερ εννοείται) η τηλεόραση γυρίζει στο ΣΚΑΙ και το Survivor Greece που έχει εξίσου το ίδιο ενδιαφέρον.

Μάλιστα αυτή η εβδομάδα είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς έπειτα από κάποιες σερί νίκες η μπλε ομάδα έχασε και τις δύο ασυλίες, και αναγκάστηκε έτσι να πάει στο συμβούλιο του νησιού προκειμένου να ψηφίσει παίκτες προς αποχώρηση. Τη Δευτέρα πρώτη προτεινόμενη αναδείχθηκε μέσα από την κάλπη η Άννα Μαρία Βέλλη.

Εχθές λίγο πριν ξεκινήσει η ψηφοφορία, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως την άλλη εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί η ένωση των δύο ομάδων. Αυτό όμως για έναν παίκτη της μπλε ομάδας είναι κάτι δύσκολο, αφού θα αποχωρήσει σήμερα και δυστυχώς δεν θα παρευρεθεί στην ένωση.

Παρά τις ευχάριστες κατά το ήμισυ έστω, αυτές ανακοινώσεις, στο συμβούλιο του νησιού εχθές επικράτησε ένας χαμός καθώς ο Νίκος Μπάρτζης που είχε κερδίσει την ατομική ασυλία έριξε στον τάκο ως τρίτη υποψήφια την τραυματισμένη Χριστίνα Κεφαλά, η οποία ξέσπασε, θεωρώντας άνανδρη την κίνησή του.



Ποιος θα αποχωρήσει όμως απόψε; Σου θυμίζουμε πως οι υποψήφιοι είναι οι James Καφετζής, Άννα Μαρία Βέλλη και Χριστίνα Κεφαλά. Ό,τι έχεις ακούσει πάντως βγάλε το από το μυαλό σου γιατί την ανατροπή αυτή δεν τη φαντάζεσαι.



Μπες στη gallery και μάθε ποιος αποχωρεί σήμερα.