Survivor: Σήμερα είδαμε τη μεγαλύτερη ανατροπή! Το απίστευτο σκορ της μπλε ομάδας

Survivor: Σήμερα είδαμε τη μεγαλύτερη ανατροπή! Το απίστευτο σκορ της μπλε ομάδας

Το σημερινό σκορ δεν θα το φανταζόσουν με τίποτα.

Μετά την απίστευτη ανακοίνωση των παικτών της μπλε ομάδας να μην αγωνιστούν στο πλευρό της Άννας- Μαρίας, του James και του Νίκου Μπάρτζη η σημερινή νίκη φαίνεται να είναι ήδη σίγουρη. Η μπλε ομάδα οδηγήθηκε στο στίβο μάχης και μέτρησε τις απουσίες της πλειοψηφίας, κάτι που έκανε τα τρία παιδιά της υποομάδας να κουραστούν απίστευτα στο run. Βέβαια, το Survivor είναι το παιχνίδι των ανατροπών και σήμερα νομίζουμε πως αποδείχθηκε περίτρανα.





Στο σημερινό επεισόδιο να σου θυμίσουμε πως τρεις είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση και στο τέλος της ημέρας το κοινό θα αποφασίσει ποιος θα γυρίσει στο σπίτι του. James Καφετζής και Άννα- Μαρία Βέλλη ψηφίστηκαν από την κάλπη ενώ ο Νίκος, κάτοχος του κολιέ ασυλίας έριξε στον τάκο την Χριστίνα Κεφαλά. Άραγε ποιος είναι ο αγαπημένος του τηλεοπτικού κοινού;

Και για να επιστρέψουμε στα δικά μας, να σου πούμε πως το σημερινό αγώνισμα έμοιαζε σαν η κόκκινη ομάδα να κλέβει καραμέλες από μικρά παιδιά. Πρέπει να παραδεχθείς πως είναι άδικο τρεις να είναι αντιμέτωποι με δέκα άτομα, το παιχνίδι όμως σήμερα παίζεται αλλιώς.

Η ανατροπή έγινε από τους πρώτους κιόλας πόντους. Νίκος, Άννα- Μαρία και James έκαναν τη μεγαλύτερη ανατροπή αν όχι μόνο του φετινού Survivor, όλων όσων Survivors έχουν προβληθεί στην τηλεόραση.

Διάβασε περισσότερα στη gallery.