Survivor: Αυτός είναι ο παίκτης ο οποίος αποχωρεί απόψε

Survivor: Αυτός είναι ο παίκτης ο οποίος αποχωρεί απόψε

Γεμάτο ανατροπές το παιχνίδι!

Ποιος θα περίμενε τέτοιες εξελίξεις στο σημερινό παιχνίδι του Survivor; Από την αρχή του επεισοδίου οι πληροφορίες είναι αμέτρητες και πραγματικά δεν ξέρουμε από τι να πρωτοξεκινήσουμε., αφού στη μπλε ομάδα επικρατεί το απόλυτο χάος. Το σημερινό αγώνισμα με έπαθλο φαγητού δεν έμοιαζε με κανέναν προηγούμενο και όπως θα δεις παρακάτω το ίδιο συνέβη και με το συμβούλιο του νησιού.

Εν τω μεταξύ την Κυριακή έχει κανονιστεί το party ένωσης και μάλιστα η παραγωγή πρόκειται να φέρει τον Jason Derulo. Κάτι ακόμη που δεν περιμέναμε είναι η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού πως η μπλε ομάδα θα... μετακομίσει στην παραλία των κόκκινων.

Η πλειοψηφία της μπλε ομάδας, δηλαδή ο Σάκης η Μαριαλένα, η Χριστίνα, η Ελευθερία και ο Αλέξης, αποφάσισαν- προς ένδειξη συμπαράστασης τους προς τη Χριστίνα- να μην παίξουν. Αυτό δεν εμπόδισε πάντως τους James, Νίκο και Άννα- Μαρία να παίξουν και να κερδίσουν με σκορ 10- 6.



Λοιπόν, αφού χάρηκαν και πήραν μια… γεύση από σουβλάκια, τηγανιτές πατάτες και χωριάτικες σαλάτες, οι εξελίξεις ήρθαν σαν κεραυνός και φυσικά αναφερόμαστε στην αποψινή αποχώρηση.

Οι κόκκινοι παίκτες σήμερα οδηγήθηκαν στο συμβούλιο του νησιού ως θεατές, η τύχη των μπλε παικτών όμως κρέμεται από μια λεπτή κλωστή. Το μέλλον των τριών υποψηφίων, James Καφετζή, Άννας- Μαρία Βέλλη και Χριστίνας Κεφαλά θα αποφασίσουν οι τηλεθεατές και όπως λέει και ο αγαπημένος Γιώργος Λιανός… το κοινό μίλησε!

Δες περισσότερα στη gallery.