Survivor: To παράδοξο με το ερωτικό τρίγωνο στο πάρτι ένωσης (videos)

Survivor: To παράδοξο με το ερωτικό τρίγωνο στο πάρτι ένωσης (videos)

Όσα έγιναν στο πάρτι ένωσης στο Survivor.

Ήταν ένα πάρτι ένωσης στο Survivor με τα όλα του. Σπουδαίος Ντάφι, απίθανη Ελευθερία Ελευθερίου, εντυπωσιακός Ηλίας Μπόγδανος από τους τραγουδιστές που δεν συμμετείχαν στον διαγωνισμό καραόκε ενώ τα υπόλοιπα παιδιά έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό κι ας μην τραγουδούσαν επαγγελματικά.

Φυσικά, ο Γιώργος Λιανός είχε προλάβει να μας προϊδεάσει πως στο πάρτι, το ενδιαφέρον μας, θα μονοπωλήσει για πολλούς λόγους το ερωτικό τρίγωνο του ριάλιτι επιβίωσης. Μιλάμε φυσικά για την Μαριαλένα Ρουμελιώτη, τον Σάκη Κατσούλη και τη Χριστίνα Κεφαλά.

Όπως σίγουρα θυμάσαι, η Μαριαλένα δεν έκανε και την καλύτερη υποδοχή στον πρώην της και επί δύο χρόνια αγαπημένο της Σάκη, όταν τον είδε να μπαίνει στο παιχνίδι και στη δική της ομάδα παρέα με την Χριστίνα, την οποία θεωρούσε νυν του.

Γρήγορα ο Σάκης φρόντισε να ξεκαθαρίσει πως δεν τρέχει τίποτα με τη Χριστίνα ενώ κι εκείνη από τη θέση της εξήγησε πως ό,τι κι αν έγινε με τον Σάκη δεν προχώρησε και είναι μόνο καλοί φίλοι.

Κι όσο οι μέρες περνούσαν στην παραλία των μπλε, η Μαριαλένα και ο Σάκης έρχονταν πιο κοντά.

Μέχρι που φτάσαμε στο σημείο, η Χριστίνα να βγάζει εκτός παιχνιδιού την Άννα Μαρία Βέλλη και να παραμένει στο πάρτι της ένωσης και μάλιστα χωρίς κολάρο στον αυχένα.

Σάκης- Μαριαλένα- Χριστίνα στο πάρτι ένωσης του Survivor:

Και οι τρεις παίκτες ήταν πολύ κοντά και με γελάκια και σχόλια, έδειξαν πως όχι μόνο δεν είναι αντίπαλοι αλλά ουσιαστικά έχουν γίνει μια δυνατή ομάδα. Φυσικά, τα τραγούδια που έμαθε και εκτέλεσε η τριάδα, έδωσαν αφορμή για σχόλια και δημιούργησαν ένα παράδοξο.

Πρώτη από τους τρεις, ανέβηκε στη σκηνή η σέξι Μαριαλένα, για να ερμηνεύσει Άντζυ Σαμίου και το «Αγοράκι μου». Στη διάρκεια της ερμηνείας της, ο Σάκης Κατσούλης ανέλαβε χρέη υποβολέα και βοηθούσε την πρώην του με τους στίχους.



Έπειτα, ήρθε η ώρα του Σάκη Κατσούλη on stage ο οποίος τραγούδησε Γιώργο Τσαλίκη και το τραγούδι «Ο Τέλειος Άντρας» με την Μαριαλένα να τον βοηθάει εκείνη αυτή τη φορά στους στίχους:



Τελευταία, ανέβηκε στη σηκνή η σέξι Χριστίνα Κεφαλά, η οποία απέδειξε πως και ωραία φωνή διαθέτει και μπορεί να στείλει το δικό της μήνυμα μέσα από το τραγούδι «Sorry έχω βρει καλύτερο αγόρι» της Έλλης Κοκκίνου.



Τι παράδοξο συνέβη ανάμεσα ατο τρίγωνο; Θα το μάθεις παρακάτω.