Ο Τριαντάφυλλος ερμήνευσε το τραγούδι που ήθελαν όλοι και τα σχόλια στο Twitter ήταν επικά

Ο Τριαντάφυλλος ερμήνευσε το τραγούδι που ήθελαν όλοι και τα σχόλια στο Twitter ήταν επικά

Survivor Πάρτι Ένωσης: Αυτό που όλοι περιμέναμε, αυτό και έγινε! Ο μεγάλος πρωταγωνιστής του φετινού Survivor, ο Τριαντάφυλλος ανέβηκε τελευταίος στη σκηνή, όπως αρμόζει στο πρώτο όνομα κάθε επιτυχημένου μουσικού σχήματος και τραγούδησε τα ρολόγια.

Είχε προηγηθεί ένα μεικτό πάρτι με τις ομάδες των υπόλοιπων χωρών, όπου ο Ντάφι προσπαθούσε να εξηγήσει με τον πιο αστείο τρόπο, το όνομά του σε μια παίκτρια από το τούρκικο Survivor.

Κατόπιν, ο Τριαντάφυλλος ανέβηκε στη ζυγαριά μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες και ο Γιώργος Λιανός τον έκρινε ως νικητή και στην απώλεια βάρους, μιας και ο τραγουδιστής έχει χάσει τα περισσότερα κιλά σε σχέση με τους συμπαίκτες του.

Κι ήρθε η ώρα, να σπάσει ο Ντάφι τα ρολόγια. Πάνω από 78,5 χιλιάδες tweets γράφτηκαν για το χτεσινό Survivor και το πάρτι ένωσης και ο Τριαντάφυλλος ήταν εκείνος που κέρδισε όπως πάντα τις εντυπώσεις.



Ο Τριαντάφυλλος ερμήνευσε το αγαπημένο των social media «Σπάω τα ρολόγια» και το Twitter πήρε φωτιά. Οι ατάκες ήταν επικές, και κάποιοι έφτασαν να συγκρίνουν τον Τριαντάφυλλο με τον Jason Derulo! Δες την γκάλερι παρακάτω.