Survivor: Είναι αυτή η ομάδα που κερδίζει σήμερα την ασυλία;

Survivor: Είναι αυτή η ομάδα που κερδίζει σήμερα την ασυλία;

Τι λένε οι προβλέψεις για σήμερα;

Όπως όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν, έτσι συμβαίνει και με το Survivor. Το πάρτι της ένωσης ήταν μια ωραία εμπειρία για τους παίκτες, ολοκληρώθηκε όμως και επιστρέψαμε ξανά στους στίβους μάχης. Μια νέα εβδομάδα ξεκινά σήμερα και ο στίβος μάχης αναμένεται σκληρός. Πλέον οι δύο ομάδες μένουν στην ίδια παραλία, εξακολουθούν όμως να είναι αντίπαλοι και να παίζουν ξεχωριστά.

Σήμερα θα πραγματοποιηθεί η πρώτη ασυλία της εβδομάδας όπως κάθε Δευτέρα και φυσικά όλοι αναμένουν να μάθουν ποια θα είναι η ομάδα που θα κερδίσει τη σημερινή. Κόκκινοι ή μπλε; Την προηγούμενη εβδομάδα και οι δύο ασυλίες πήγαν στην κόκκινη ομάδα, με τη μπλε να πηγαίνει στο συμβούλιο και να ψηφίζει παίκτες προς αποχώρηση.

Εν τέλει η «άτυχη» της εβδομάδας ήταν η Άννα Μαρία Βέλλη, η οποία είδε την πόρτα της εξόδου από το reality επιβίωσης και έφυγε αποχαιρετώντας τους δύο πιο αγαπημένους της ανθρώπους, τον James και τον Νίκο. O James έδειξε ιδιαίτερα στεναχωρημένος με την αποχώρηση της Άννας Μαρίας, στο πάρτι όμως το έζησε όσο κανένας άλλος μαζί με τον Νίκο, γιατί αυτό θα ήθελε και η Άννα Μαρία να κάνουν.



Η επιστροφή στην κανονικότητα όμως είναι γεγονός και σήμερα θα δούμε το πρώτο αγώνισμα ασυλίας. Οι δύο ομάδες είναι ανανεωμένες, έχουν φάει αρκετά, έχουν ανακτήσει δυνάμεις και είναι ετοιμοπόλεμες. Ποια ομάδα όμως θα κερδίσει σήμερα; Τι αναφέρουν οι προβλέψεις;

Η ομάδα της Φαίης Σκορδά στο Πρωινό έκανε τις προβλέψεις της και το αποτέλεσμα ήταν ένα.

Δες το στη gallery παρακάτω.