Survivor: Η Ανθή Σαλαγκούδη αυτοτρολάρεται και πρέπει asap να δεις τη φωτογραφία της

Survivor: Η Ανθή Σαλαγκούδη αυτοτρολάρεται και πρέπει asap να δεις τη φωτογραφία της

Ίσως το καλύτερο tweet ever.

Η Ανθή Σαλαγκούδη ήταν από τους παίκτες που μπήκαν στην πορεία στο Survivor 4 προκειμένου να ενισχύσει την κόκκινη ομάδα. Μπορεί στην αρχή να έδειχνε αρκετά δυνατή, όμως όπως αποδείχθηκε ήταν η αχίλλειος πτέρνα της κόκκινης ομάδας. Σπάνια έφερνε κάποια νίκη στην ομάδα της, ενώ πάντα τη διάλεγαν οι δυνατοί παίκτες της μπλε για να έχουν μια σίγουρη νίκη.

Με δεδομένο αυτό λοιπόν άρχισαν να δημιουργούνται και προβλήματα γενικότερα στην ομάδα, η οποία προσπαθούσε να φτάσει στις νίκες και οι μείον δύο βαθμοί της Ανθής ήταν αγκάθι. Εν τέλει μετά από αρκετές εβδομάδες και έπειτα από δύο συνεχόμενες χαμένες ασυλίες η Ανθή βγήκε προτεινόμενη παρέα με τις Μαριάνθη Κάσδαγλη και Σοφία Μαργαρίτη.

Αυτή η φορά ωστόσο δεν ήταν η τυχερή της, αφού το κοινό της έδωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από το reality επιβίωσης. Η αποχώρηση της έφερε ανακούφιση τόσο στους συμπαίκτες της, όσο και στο Twitter που δεν σταμάτησε λεπτό να σχολιάζει τότε.

Παρατσούκλια από τους φανς του Survivor της είχα δοθεί αρκετά. Ένα από αυτά ήταν το «Σαλιγκαρούδη» (επειδή ήταν πολύ αργή) αλλά και το «παλτό». Δεν ασπαζόμαστε κανέναν από τους δύο χαρακτηρισμούς, η ίδια όμως τρόλαρε τον εαυτό της με τον πιο αστείο τρόπο. Εχθές στο πάρτι της ένωσης, όλοι οι παίκτες επέλεξαν να πουν από ένα τραγούδι.

Στο Instagram η Ανθή Σαλαγκούδη ρωτήθηκε ποιο τραγούδι θα επέλεγε να πει αν βρισκόταν εχθές στο πάρτι της ένωσης και πραγματικά «λιώσαμε» στο γέλιο με την απάντησή της.

Φυσικά το screenshot αυτό δημοσιεύθηκε στο twitter και έγινε το tweet με τα περισσότερα likes.

Δες το στη gallery που ακολουθεί.