H βασίλισσα της pop απαντά στις κατηγορίες μένοντας ...μόνο με τα εσώρουχα

H βασίλισσα της pop απαντά στις κατηγορίες μένοντας ...μόνο με τα εσώρουχα

Αφού κατηγορήθηκε για photoshop, η Madonna αποφάσισε να απαντήσει φορώντας μόνο τα εσώρουχά της...

Δε θα μπορούσε να μείνει «φρόνιμη» η βασίλισσα της pop και αποφάσισε να κάνει κάτι που να αποστομώσει τους επικριτές (αλλά και τους fans της). Εδώ που τα λέμε για τη Madonna, κάτι τέτοια αποτελούν παιχνιδάκι, πόσο μάλλον όταν θέλει να απαντήσει έμμεσα σε όσους την κατηγορούν.

Για να τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, την περασμένη εβδομάδα η Madonna κατηγορήθηκε για photoshop και τώρα δίνει την δική της απάντηση με έναν άκρως αποκαλυπτικό τρόπο. Ναι, φαίνεται πως η 62χρονη βασίλισσα της pop, μπορεί να μην απάντησε ευθέως στις κατηγορίες της Amelia M. Goldie, η οποία ισχυρίστηκε σε ένα video της ότι η διάσημη τραγουδίστρια έβαλε το πρόσωπό της στο σώμα της Goldie, όμως η νέα της φωτογραφία στο Instagram αποδεικνύει πώς μάλλον θέλει να τοποθετηθεί έμμεσα επί του θέματος.

Η 62χρονη star ξέρει να στρέφει τα φώτα της δημοσιότητας πάνω της και αυτή τη φορά το έκανε με τον πιο αποκαλυπτικό τρόπο.

Η τραγουδίστρια μοιράστηκε με το κοινό της μέσω του προσωπικού της account στο Instagram, 3 φωτογραφίες που την δείχνουν να κάθεται στο μπάνιο της, φορώντας μόνο τα μαύρα sexy εσώρουχά της. Στη λεζάντα, αναφέρθηκε στο alter ego που είχε εφεύρει στο άλμπουμ Madame X του 2019, αν και δε διευκρίνισε πότε τραβήχτηκαν οι λήψεις. Η star έγραψε συγκεκριμένα: «Και τώρα μια στιγμή αυτοπροβολής, Madame ❌», έγραψε στην ανάρτησή της.



Οι εικόνες προκάλεσαν αντιδράσεις από πολλούς διάσημους φίλους, συμπεριλαμβανομένου του Snoop Dogg.

Δες τις άκρως αποκαλυπτικές φωτογραφίες της διάσημης τραγουδίστριας που δημιούργησαν πανικό...