Άγριες Μέλισσες: Θυμάσαι που έχεις δει ξανά τον δικαστή του Βόσκαρη;

Άγριες Μέλισσες: Θυμάσαι που έχεις δει ξανά τον δικαστή του Βόσκαρη;

Σίγουρα σου έχει θυμίσει κάτι.

Οι εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες είναι καταιγιστικές και τα επεισόδια με μία λέξη μπορούν να χαρακτηριστούν μόνο, συγκλονιστικά. Εδώ και μερικές εβδομάδες παρακολουθούμε τη δίκη του Μάνου Βόσκαρη, η οποία εχθές έφτασε στο αποκορύφωμα. Την προηγούμενη εβδομάδα είδαμε την Ελένη να καταθέτει, αφήνοντας μας άφωνες με την ερμηνεία της και κάνοντας μας να ανατριχιάσουμε με όσα –φαινομενικά- πέρασε στη φυλακή.

Ο Μάνος Βόσκαρης κατηγορείται για σωρεία κακουργημάτων μεταξύ αυτών οι βιασμοί κατ’ εξακολούθηση, αλλά και η έκτρωση στην οποία υπέβαλε την Ελένη όταν έμεινε έγκυος στο παιδί του. Τα βασανιστήρια της Ελένης ήταν πολλά και γι’ αυτά πρέπει να πληρώσει.

Από την πρώτη μέρα που ξεκίνησε να προβάλλεται η δίκη χαρήκαμε ιδιαίτερα που βλέπαμε τον εισαγγελέα Γραμματικό στα έδρανα, όμως ενθουσιαστήκαμε βλέποντας και τον δικαστή. Βλέπεις τον έχουμε ξαναδεί κάπου τον συγκεκριμένο ηθοποιό, και ελπίζαμε καταβάθος να είναι το ίδιο καλός, όσο ήταν και σε εκείνη τη σειρά.



Έχουν περάσει περίπου 9 χρόνια από τότε και είναι λογικό να έχει μεγαλώσει, όμως δεν γίνεται να μην το έχεις αναγνωρίσει.

Στη gallery που ακολουθεί θα σου λύσουμε όλες τις απορίες.