Η Gwyneth Paltrow μόλις αποκάλυψε τη σχέση που έχει με τα παιδιά του συζύγου της

Η Gwyneth Paltrow μόλις αποκάλυψε τη σχέση που έχει με τα παιδιά του συζύγου της

Και δεν είναι αυτό δεν το περιμέναμε.

Η μητρότητα δεν έχει κανόνες και manual ώστε να ξέρεις από πριν πώς να συμπεριφερθείς. Αποτελεί μια φάση της ζωής κάθε γυναίκας που πρέπει να ανακαλύψει μόνη της και να την χαρεί μέσα από τις όμορφες αλλά και τις δύσκολες στιγμές που θα υπάρξουν.

Το να είσαι όμως μητέρα στα παιδιά μιας άλλης γυναίκας, φαντάζει πιο δύσκολο απ' όσο είναι τελικά. Αυτό ήταν το θέμα που απασχόλησε την διάσημη ηθοποιό και ιδρύτρια της Goop, Gwyneth Paltrow , η οποία μίλησε με απόλυτη ειλικρίνεια και για τη δική της προσωπική εμπειρία.

Έπρεπε να αντιμετωπίσουν τη μητρότητα από όλες τις οπτικές γωνίες, συμπεριλαμβανομένου του να είσαι καλή «μητέρα» και στα παιδιά των νέων συντρόφων σου. Η Gwyneth Paltrow μίλησε ειλικρινά για την περίεργη φύση του "τρίτου" γονέα μέσα σε μια οικογένεια, με την ηθοποιό Gabrielle Union, κατά τη διάρκεια του πιο πρόσφατου επεισοδίου του «The goop Podcast».

Η Paltrow μίλησε για το πώς η ίδια βίωσε την παράξενη θέση του να είσαι γονιός των παιδιών του συζύγου σου, από τον πρώτο του γάμο.

«Όταν έγινα "μητριά" των παιδιών του άντρα μου, όταν ήξερα ότι θα γινόταν δηλαδή αυτή η στιγμή, έλεγα στον εαυτό μου διαρκώς "Δεν έχω ιδέα πώς θα το κάνω όλο αυτό" », παραδέχτηκε η 48χρονη star.

«Δεν υπάρχει τίποτα που θα μπορούσα να διαβάσω. Τι να κάνω; Μέχρι πού μπορώ να εισχωρήσω; Τι να κάνω; Πώς να το διαχειριστώ όλο αυτό», συνέχισε η Paltrow. Η ηθοποιός περιέγραψε τα παιδιά του δεύτερου συζύγου της, Brad Falchuk, την Isabella και τον Brody, ως «όμορφα παιδιά» και ότι ήταν «στην ίδια ηλικία με τα παιδιά της».


https://www.instagram.com/p/B_Y9SNZjIMI

Η Isabella και ο Brody είναι τα παιδιά που απέκτησε ο Brad Falchuk με την πρώην σύζυγό της, Suzanne Bukinik, κατά τη διάρκεια του 20ετούς γάμου τους. «Ήταν μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόκληση για μένα και τα αγαπώ πολύ. Η αλήθεια είναι πως έχω μάθει πολλά για τον εαυτό μου μέσω αυτής της διαδικασίας», πρόσθεσε.

Να θυμίσουμε πως η Gwyneth έχει δύο παιδιά, την 16χρονη Apple και τον 14χρονο Moses, που έχει αποκτήσει με τον 44χρονο μουσικό Chris Martin, με τον οποίον χώρισε το 2016, μετά από 13 χρόνια γάμου.


https://www.instagram.com/p/CIE2NnSDJAK

Τώρα και ο Martin έχει προχωρήσει τη ζωή του, αφού έχει μακροχρόνια σχέση με την 31χρονη ηθοποιό, Dakota Johnson.

Εν τω μεταξύ, η ηθοποιός Gabrielle Union έχει αποκτήσει μια κόρη, την 3χρονη Kaavia James, με τον σύζυγο της (αστέρα του ΝΒΑ), Dwyane Wade. Η Union μοιράστηκε κι εκείνη τη δική της εμπειρία για τη σχέση της με τα παιδιά του Wade από τον προηγούμενο γάμο του, τους γιους του Zaire και Xavier, καθώς και την κόρη του Zaya.



Η Gabrielle τόνισε: «Όποιος κι αν είσαι, απλώς πρέπει να είσαι ειλικρινής, έτσι ώστε όλοι να μπορούν να συνηθίσουν στη νέα πραγματικότητα και να υπάρχει μια σωστή σχέση, χωρίς να χρειάζεται κάποια στιγμή στο μέλλον να πέσουν οι μάσκες...», είπε η Gabrielle.