Άγριες Μέλισσες: Το τετ α τετ Δούκα-Ελένης αποθεώθηκε ξανά από το Twitter

Άγριες Μέλισσες: Το τετ α τετ Δούκα-Ελένης αποθεώθηκε ξανά από το Twitter

Και πώς θα μπορούσε άλλωστε να γίνει διαφορετικά;

Σίγουρα θα έχεις βαρεθεί να το διαβάζεις παντού και να το ακούς, όμως είναι αλήθεια. Οι Άγριες Μέλισσες είναι ένα από τα πιο πετυχημένα σίριαλ της τελευταίας διετίας και κάθε μέρα σου δίνει όλες τις αποδείξεις για να το πιστέψεις.

Υπέροχοι ηθοποιοί, φανταστικά σκηνικά, εκπληκτική μουσική και συγκλονιστικές ερμηνείες που σε κάνουν κάθε φορά να ανατριχιάζεις. Τις τελευταίες εβδομάδες παρακολουθούμε τα καλύτερα επεισόδια με το αποκορύφωμα για εμάς να είναι η στιγμή της κατάθεσης της Ελένης. Πλέον ο Βόσκαρης πήρε αυτό που του άξιζε και εχθές είδαμε την πρώτη τιμωρία του.

Έχουμε διαβάσει από spoilers πως η διαμονή του στη φυλακή δεν θα είναι εύκολη υπόθεση και εχθές αφού μπήκε στο κελί του, αυτό αποδείχθηκε με τον χειρότερο τρόπο. Παλιοί κρατούμενοί του, όταν εκείνος ήταν διευθυντής στις φυλακές της Κέρκυρας τον «καλωσόρισαν» στο μέρος που θα περάσει τα επόμενα 20 χρόνια ευνουχίζοντάς τον.

Και μπορεί αυτή να ήταν μια άκρως βάναυση και σοκαριστική σκηνή, εκείνη όμως που σχολιάστηκε ιδιαίτερα από το κοινό ήταν φυσικά η συνάντηση Ελένης-Δούκα. Ο Δούκας ρώτησε ποια ήταν η απόφαση του δικαστηρίου εν τέλει και όταν η Ελένη του είπε πως καταδικάστηκε με 20 χρόνια φυλάκιση χωρίς αναστολή, τότε εκείνος απάντησε: «ο καθένας παίρνει αυτό που του αξίζει».

Και αναρωτιόμαστε θα είχε την ίδια αντίδραση εάν μάθαινε πως και ο δικός του γιος πέθανε γιατί ήταν ένας βιαστής;

Δες στη gallery τα tweets που ξεχωρίσαμε.