Εριέττα Κούρκουλου: Το συγκινητικό κείμενο για τον πόνο και τους μαχητές

Εριέττα Κούρκουλου: Το συγκινητικό κείμενο για τον πόνο και τους μαχητές

Η κόρη της Μαριάννας Λάτση και του Νίκου Κούρκουλου έγραψε ένα πραγματικά όμορφο και «βαθύ» κείμενο.

Δεν έχουν προλάβει να περάσουν πολλές μέρες από τότε που η Εριέττα Κούρκουλου αποφάσισε να απευθυνθεί εκ βαθέων στο κοινό της. Η μάχη της με τα κιλά και την υγιή εικόνα του σώματός της βρήκε πολλούς να ταυτίζονται. Πρόκειται για προβλήματα που απασχολούν μεγάλη μερίδα του κόσμου. Θέματα που για πολλούς αποτελούν ταμπού και για τα οποία ενίοτε φοβούνται να μιλήσουν «ανοιχτά».

Η νεαρή κοπέλα μίλησε για άγνωστες πλευρές της ζωής της θυμίζοντας στο κοινό πως και οι celebrities αντιμετωπίζουν ό,τι και οποιοσδήποτε άλλος.

Ανάμεσα στα διάφορα έγραφε:

«Λίγες ώρες αφού τράβηξα αυτή την φωτογραφία, έκλαιγα στην αγκαλιά του άντρα μου γιατί 'αισθανόμουν χοντρή'… λες και το 'χοντρή' είναι συναίσθημα».

Σήμερα, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα των Αδέσποτων, ακολούθησε άλλη μία ανάρτηση. Τα λόγια της είναι συγκινητικά, «βαθιά». Μιλούν για τον πόνο, για το πόσα έχει μάθει στη ζωή της και το πόσο τυχερή νιώθει. Για τις ανθρώπινες σχέσεις, για το πώς αντιμετωπίζει τους άλλους αλλά και για την έμπνευση που της έχουν δώσει τα αδέσποτα διαμορφώνοντας ουσιαστικά τον χαρακτήρα της.

Πολλοί, άλλωστε, έχουμε να διηγηθούμε κάποια ιστορία από αυτά τα υπέροχα πλάσματα που βρίσκονται στους δρόμους και περιμένουν ένα ζεστό -πρακτικά και μεταφορικά- σπίτι για να δώσουν και να πάρουν απλόχερα αγάπη.

Δες όλο το υπέροχο, συγκινητικό μήνυμα της Εριέττας Κούρκουλου στην παρακάτω gallery.