Σιωπηλός δρόμος: 17 tweets που αποθέωσαν τη νέα σειρά του Mega

Σιωπηλός δρόμος: 17 tweets που αποθέωσαν τη νέα σειρά του Mega

Όταν ξέρεις ότι οι σεναριογράφοι έχουν δώσει το 100%.

Ένα σχολικό λεωφορείο, εννέα μαθητές και μια καλοστημένη ομαδική απαγωγή. Ένα αναπάντεχο γεγονός έρχεται να ταράξει τη φαινομενικά ήρεμη ζωή μιας εύρωστης κοινωνίας. Τα ίχνη ενός σχολικού λεωφορείου χάνονται ξαφνικά, ένα πρωινό. Μέσα στο λεωφορείο βρίσκονται εννέα μαθητές του δημοτικού, παιδιά εύπορων και ισχυρών οικογενειών, μαζί με τον οδηγό και μια συνοδό. Οι αστυνομικές έρευνες κινούνται σε αχαρτογράφητα νερά και όλα δείχνουν πως έχουν να κάνουν με μία ομαδική απαγωγή.

Μια νεαρή δημοσιογράφος βρίσκεται αναπάντεχα στο επίκεντρο των γεγονότων. Μία ολόκληρη κοινωνία κλυδωνίζεται. Ένα παζλ υπόπτων σχηματίζεται, πάθη μυστικά και ίντριγκες, αποκαλύπτονται. Τα προσωπεία πέφτουν και οι κρυφές ζωές των πρωταγωνιστών βγαίνουν στο φως. Αντιμέτωποι με μια εφιαλτική πραγματικότητα, οι ήρωες αναγκάζονται να αντιμετωπίσουν τους δικούς τους δαίμονες. Θα καταφέρουν να διαβούν τον «Σιωπηλό Δρόμο» για να φτάσουν στην αλήθεια, στην εξιλέωση και τελικά στη λύτρωση;

Η υπόθεση της νέας σειράς του Mega, «Σιωπηλός Δρόμος», σε γεμίζει αγωνία και σασπένς για το τι έχει συμβεί. Η επιτυχία δεδομένη όταν βλέπεις πως σεναριογράφοι της σειράς είναι οι ήδη καταξιωμένοι Μελίνα Τσαμπάνη και Πέτρος Καλκόβαλης, που υπογράφουν κάθε επεισόδιο στις Άγριες Μέλισσες.

Και η επιτυχία φάνηκε εχθές από το πρώτο κιόλας επεισόδιο, όπου το Twitter δεν σταμάτησε να σχολιάζει. Εκτός από τα αποθεωτικά σχόλια στο Twitter όμως τόσο για την υπόθεση όσο και για τους δημιουργούς, τη δική τους αλήθεια είπαν και τα νούμερα τηλεθέασης. Ο Σιωπηλός Δρόμος ύψωσε το δικό του ανάστημα απέναντι στο Survivor και δεν τα πήγε πολύ άσχημα.

Τι δήλωσαν όμως τα νούμερα; Με μέσο όρο στο δυναμικό κοινό 17,1% -18,4% για τα πρώτα τρία τέταρτα, ο Σιωπηλός Δρόμος στάθηκε επάξια απέναντι στο Survivor, το οποίο συγκέντρωσε 21,8% στα πρώτα τρία τέταρτα που έπαιζαν απέναντι. Στη συνολική διάρκειά του το reality επιβίωσης έκανε 34,2% και 17,1%.

Δες στη gallery τα tweets που ξεχωρίσαμε.