Τι απάντησε η διάσημη ηθοποιός για τον σάλο που προκάλεσε το post της περί εγκυμοσύνης

Τι απάντησε η διάσημη ηθοποιός για τον σάλο που προκάλεσε το post της περί εγκυμοσύνης

Η πρώτη δημοσίευση της star μετά την «κατακραυγή» από τους fans της.

Η Tori Spelling κατηγορήθηκε την περασμένη εβδομάδα από τους fans της αλλά και από τα media για την ανακοίνωση της 6ης εγκυμοσύνης της. Θα αναρωτηθείς -αν δεν έχεις παρακολουθήσει τα τεκτενόμενα- τι λόγο είχαν όλοι να την κατηγορήσουν για ένα τόσο όμορφο και τρυφερό θέμα.

Η αλήθεια είναι πως η διάσημη ηθοποιός έκανε την ανακοίνωση αυτή, την 1η Απριλίου και ως γνωστό, εκείνη την ημέρα όλοι κάνουν φάρσες και λένε ψέματα. Έτσι ενώ υπήρχαν πολλοί που της έστειλαν μηνύματα συμπαράστασης, γλυκές ευχές και όμορφες σκέψεις, υπήρχε και μια μεγάλη μερίδα του κόσμου που την κατέκρινε για την πρωταπριλιάτικη φάρσα της.

Υπήρχαν γυναίκες που σχολίασαν θετικά το post της διάσημης ηθοποιού στο Instagram, όμως υπήρχαν και πολλές γυναίκες που κατέκριναν την κίνησή της αυτή επειδή -όπως τόνισαν στα σχόλιά τους- «υπάρχουν ζευγάρια που έχουν χάσει τα μωρά τους ή που δεν μπορούν να τεκνοποιήσουν, και μια πλάκα σαν κι αυτή είναι προσβολή για όλες αυτές τις γυναίκες».


https://www.instagram.com/p/CNIaP2vjuKX

Η Spelling έλυσε τη σιωπή της και ξεκαθάρισε τα πράγματα. Σε ανακοίνωσε που έκανε μέσω Instagram έγραψε συγκεκριμένα:

«Κάθε εβδομάδα, περιοδικά και διάφορα Μέσα με ρωτούν αν είμαι έγκυος. Για να βάλω τα πράγματα στη θέση τους, δεν είμαι», έγραψε στο post που δημοσίευσε προχθές στο Instagram της η διάσημη ηθοποιός. «Το γεγονός είναι ότι, μετά από το πέμπτο μωρό μου, το σώμα μου δεν ανέκαμψε όπως πριν. Εκεί ξεκίνησαν οι συνεχείς ερωτήσεις για μια ακόμη εγκυμοσύνη από τα Μέσα».

Δες τη συνέχεια της δήλωσής της στη gallery που ακολουθεί: