Άγριες Μέλισσες spoiler: Αυτή την επανασύνδεση σίγουρα την είχες σκεφτεί

Άγριες Μέλισσες spoiler: Αυτή την επανασύνδεση σίγουρα την είχες σκεφτεί

Κανείς μας δεν πίστεψε εξαρχής πως θα χώριζαν πραγματικά.

Οι εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες συνεχίζουν να μας καθηλώνουν κάθε βράδυ, και αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε σε μία πολύ δύσκολη φάση ανάμεσα στις οικογένειες Σεβαστού-Σταμίρη. Μόλις εχθές παρακολουθήσαμε την κίνηση ανθρωπιάς της Μυρσίνης, η οποία έσπευσε να πάει τον μικρό Σέργιο στην Ασημίνα, προκειμένου εκείνος να αισθανθεί καλύτερα.

Αυτό βέβαια είχε τα αντίθετα αποτελέσματα γιατί τη συνέχεια ο μικρός δεν ήθελε να φύγει, με αποτέλεσμα η Μυρσίνη να γυρίσει πίσω με άδεια χέρια και ο Νικηφόρος να γίνει έξαλλος. Το μεσημεριανό τραπέζι ήταν το πρώτο που πλήρωσε την οργή του Νικηφόρου, όμως η συνέχεια θα δοθεί σήμερα στις οθόνες μας.

Γνωρίζουμε ήδη πως ο Νικηφόρος θα προβεί σε ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της Ασημίνας και απλά περιμένουμε να δούμε τι εξέλιξη θα έχει όλο αυτό, αλλά και πώς θα συνεχιστεί το όλο θέμα. Πριν από κάποιες μέρες επίσης, μάθαμε κι ένα spoiler από τον Αλέξη Μίχα και το Πρωινό, για έναν ακόμη χωρισμό.

Και όχι δεν αναφερόμαστε στην Πηνελόπη και τον Αλέξη Γραμματικό. Ο Νικηφόρος επάνω στον καυγά του με τον Κωνσταντή θα του αποκαλύψει τον λόγο του διαζυγίου με την Ασημίνα, με τον Κωνσταντή να χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του. Η αντίδραση του φυσικά θα είναι ο χωρισμός με τη Δρόσω.

Δεν νομίζουμε να φαντάστηκες όμως πως αυτός ο χωρισμός θα κρατήσει πολύ; Τα συναισθήματα του Κωνσταντή είναι πολύ δυνατά και δεν θα του επιτρέψουν να μείνει για πολύ καιρό μακριά από την αγαπημένη του Δρόσω, σύμφωνα με το σημερινό spoiler του Αλέξη Μίχα.

Το ίδιο όμως δεν θα κρατήσει και η ενότητα Ασημίνας-Δρόσως, με τη δεύτερη να στρέφεται και πάλι κατά της αδερφής της, έπειτα από συμβιβαστική πρόταση που της κάνει ο Νικηφόρος.