Το διάσημο ζευγάρι δεν χώρισε ποτέ: Οι φωτογραφίες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου

Το διάσημο ζευγάρι δεν χώρισε ποτέ: Οι φωτογραφίες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου

Τα τρυφερά τετ α τετ δεν αφήνουν περιθώρια αμφισβήτησης.

Ο διάσημος ηθοποιός του Hollywood έχει γίνει ουκ ολίγες φορές θέμα στα tabloids για την ερωτική του ζωή και τα τελευταία χρόνια πάντα αναρωτιόμαστε αν είναι ή όχι με την αγαπημένη του. Τους έχουμε χωρίσει πολλές φορές την τελευταία πενταετία, και τους έχουμε επανασυνδέσει άλλες τόσες. Μήπως όμως εν τέλει δεν έχουν χωρίσει ποτέ πραγματικά και απλά κρατούν κάποια απόσταση για λίγο χρονικό διάστημα;

Τα τελευταία εικοσιτετράωρα τον γύρο του διαδικτύου κάνουν φωτογραφίες του πασίγνωστου ηθοποιού με την αγαπημένη του, οι οποίοι παρά το γεγονός πως ο φωτογραφικός φακός καραδοκεί επιδίδονται σε παθιασμένα φιλιά.

Εκείνη ψηλή και όμορφη και πάντα κομψή. Εκείνος ένας από τους πιο hot ηθοποιούς του Hollywood, ο οποίος πέρυσι ήρθε και στην χώρα μας και συγκεκριμένα στη Σπάρτη. Μήπως έχεις καταλάβει σε ποιο ζευγάρι αναφερόμαστε;

Μετά από εβδομάδες θεωριών, μετά από αρκετές εμφανίσεις μαζί, το μακροχρόνιο ζευγάρι, που μια το βλέπουμε μαζί, μια όχι, εντοπίστηκε να ανταλλάζει τρυφερά φιλιά ενώ έβαζαν πράγματα στο αυτοκίνητό τους τη Δευτέρα (5 Απριλίου) στο Hollywood.

Ο ηθοποιός εθεάθη να προσπαθεί να ασφαλίσει το ποδήλατό του στη σχάρα στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου, ενώ μετά αντάλλαξε ένα παθιασμένο φιλί με την αγαπημένη του. Προηγουμένως είχε αναφερθεί πως τον Αύγουστο του 2020 οι δύο stars είχαν τελειώσει τη σχέση τους μετά από έξι χρόνια κοινής πορείας. Τώρα είναι ξεκάθαρο πως είναι και πάλι μαζί.


https://www.instagram.com/p/CNUtEbhn6Lo

Στη gallery που ακολουθεί θα μάθεις για ποιο ζευγάρι μιλάμε.DPG Network