Η Χριστίνα Μπόμπα αποκαλύπτει τον λόγο που επέλεξε να κάνει εξωσωματική

Η Χριστίνα Μπόμπα αποκαλύπτει τον λόγο που επέλεξε να κάνει εξωσωματική

Σε λίγους μήνες θα γίνει μανούλα για πρώτη φορά.

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης διανύουν μία από τις πιο όμορφες περιόδους στη ζωή τους. Η όμορφη παρουσιάστρια και influencer στις αρχές Δεκεμβρίου του προηγούμενου έτους αποκάλυψε με μια φωτογραφία στο Instagram account της, πως εκείνη και ο Σάκης θα γίνουν γονείς.

Λεπτά αργότερα στο δικό του account, ο Σάκης Τανιμανίδης αποκάλυπτε πως η σύζυγός του είναι έγκυος σε δίδυμα. Λίγο καιρό αργότερα μάθαμε και το φύλο των μωρών, μέσα από το πιο όμορφο baby shower που διοργάνωσαν οι φίλοι τους για το ζευγάρι. Το αποτέλεσμα; Δύο κόρες.

Απόψε το βράδυ η Χριστίνα Μπόμπα είναι καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «Μετά τα Μεσάνυχτα» και όπως είδαμε από το trailer που ανέβασε στο Instagram account της πριν από λίγο, αποκαλύπτει τον λόγο που αποφάσισαν να κάνουν εξωσωματική προκειμένου να μείνει έγκυος.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή πρόβαλε ένα στιγμιότυπο στην εκπομπή της Happy Day, λίγη ώρα πριν, όπου και ακούσαμε τη Χριστίνα Μπόμπα να λέει:

«Ήταν για εμάς λίγο δύσκολος ο δρόμος μέχρι να καταφέρουμε να μείνω έγκυος. Κάποια στιγμή του λέω: “ο κόμπος έφτασε στο χτένι, ότι ψυχολογικά δεν μπορώ να το αντέξω άλλο”. Κάναμε εξωσωματική. Είχαμε βάλει δύο έμβρυα, οπότε αυτό ήταν γραφτό να γίνει. Αυτά τα δύο κοριτσάκια ήταν γραφτό να έρθουν στον κόσμο», ανέφερε αρχικά και συνέχισε.

«Ο Σάκης, να σου πω την αλήθεια, επειδή είναι πάρα πολύ υποστηρικτικός, έλεγε πάντα “δεν πειράζει, την επόμενη”. Είχε και αυτός το άγχος του, αλλά δεν έβγαζε το συναίσθημά του, για να στηρίξει εμένα ψυχολογικά. Οπότε, κάποια στιγμή στην πρώτη καραντίνα του λέω “ο κόμπος έφτασε στο χτένι, ότι ψυχολογικά δεν μπορώ να το αντέξω άλλο και ότι θα ήθελα να συμβουλευτούμε ένα γιατρό γονιμότητας”. Οπότε μιλούσαμε με τον γυναικολόγο μας, ο οποίος είναι ο αδερφός του Σάκη, και μας πρότεινε ένα πολύ καλό γιατρό στην Αθήνα και πήγαμε.

Μου είπε ότι κάνω κάποιους ανορεκτικούς κύκλους, που μειώνει τις πιθανότητες να μείνω έγκυος. Δε σημαίνει ότι δεν μπορώ να κάνω παιδιά, απλά είναι μειωμένες οι πιθανότητες γιατί δεν έβγαζα κάθε μήνα ωάριο. Υπήρχε η επιλογή να συνεχίσουμε να προσπαθούμε για πολύ καιρό ακόμα, αλλά εγώ ήμουν έτοιμη να κάνω αυτό το βήμα. Και ο Σάκης ακόμα πιο πολύ γιατί ήθελε να είμαστε χαρούμενοι, οπότε κάναμε εξωσωματική. Είχαμε βάλει δύο έμβρυα, οπότε αυτό ήταν γραφτό να γίνει. Αυτά τα δύο κοριτσάκια ήταν γραφτό να έρθουν στον κόσμο, ήταν η σωστή επιλογή».

Δες το βίντεο παρακάτω.DPG Network