Η Katy Perry αποκάλυψε τι δεν κάνει μετά τη γέννηση της κόρης της και ξάφνιασε τους πάντες

Η Katy Perry αποκάλυψε τι δεν κάνει μετά τη γέννηση της κόρης της και ξάφνιασε τους πάντες

Κι όμως το αποκάλυψε χωρίς ντροπή και μισόλογα.

Μας έχει συνηθίσει σε διάφορες αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή, γι' αυτό και ο κόσμος την αγαπά πολύ. Δεν ντρέπεται και δεν κρύβει την αλήθεια της για όσα βιώνει και όσα νιώθει, ένα χαρακτηριστικό του χαρακτήρα της που εκτιμούν οι fans της ανά τον κόσμο.

Ο λόγος φυσικά για την Katy Perry η οποία πριν από λίγες ημέρες αποκάλυψε ακόμη κάτι που δεν γνωρίζουμε για την ίδια. Η 36χρονη κριτής του «American Idol» φαίνεται να τα έχει καλά τόσο με τον εαυτό της όσο και με τον σύντροφό της Orlando Bloom, και διανύουν την καλύτερη φάση της προσωπικής αλλά και της επαγγελματικής τους ζωής.

Την περασμένη Κυριακή η τραγουδίστρια του «Roar» αποκάλυψε κάτι που δεν περιμέναμε ν' ακούσουμε από εκείνη. Μετά από τα όσα έχει δηλώσει ο αρραβωναστικός της για τις προσωπικές τους στιγμές ως ζευγάρι έπειτα από τη στιγμή που καλοδέχτηκαν την μονάκριβη κορούλα τους, τώρα η διάσημη καλλιτέχνης μιλά για ακόμα μια αλλαγή που έχει επιφέρει στη ζωή της η γέννηση της κόρης της Daisy Dove.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Perry έχει δηλώσει πως η ζωή της πήρε αξία και νόημα με τη μητρότητα. Την παρασμένη εβδομάδα μέσα από τον λογαριασμό του twitter του «American Idol», η Katy Perry εμφανίστηκε με τα καλλίγραμμα πόδια της ανεβασμένα στο τραπέζι, εκεί ακριβώς όπου κάθεται στο πλατό, γράφοντας πως «σήμερα θα είναι μια πολύ παραγωγική ημέρα».

Τι αποκαλυψε όμως η star μέσω της εκπομπής που ξάφνιασε τους πάντες; Δες το στη gallery που ακολουθεί...