Συγκλονίζει ο Νικόλας Βαρθακούρης: «Έχω πάει να πεθάνω τρεις φορές»

Συγκλονίζει ο Νικόλας Βαρθακούρης: «Έχω πάει να πεθάνω τρεις φορές»

Ο Νικόλας Βαρθακούρης ή αλλιώς κατά κόσμον Good Job Nicky σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε μεταξύ άλλων για τις περιπέτειες με τις κρίσεις πανικού που είχε αλλά εξομολογήθηκε ότι παρά λίγο να πεθάνει τρεις φορές.

Έχεις επικοινωνία με τους followers σου;

Μου στέλνουν συνέχεια και προσπαθώ και τα καταφέρνω να απαντάω σε όλα! Μου λένε από «παντρέψου με» από το πουθενά μέχρι πολύ θετικά μηνύματα για τη μουσική μου. Πιάνω πολλές φορές και συζητήσεις με πολλούς που μου στέλνουν πιο προσωπικά μηνύματα, για να τους βοηθήσω με τις κρίσεις πανικού που έχω βιώσει και εγώ.

Πως ξεκίνησαν οι κρίσεις πανικού;

Πριν από τρία χρόνια πέρασα την πρώτη μου κρίση πανικού. Από την εφηβεία μου και μετά είχα κάποιες αλλεργίες που ήταν σοβαρές. Έχω πάει να πεθάνω τρεις φορές. Την πρώτη φορά που με έπιασε δεν ξέραμε καν ότι είμαι αλλεργικός και έπρεπε να τρέξουμε αμέσως στο νοσοκομείο. Αυτή η ιστορία με στιγμά­τισε. Πριν από τρία χρόνια λοιπόν, ήμουν βράδυ μέσα στο αμάξι, επέστρεφα στο σπίτι από κάπου μακριά. Δεν άκουγα μουσική, είχε απόλυτη ησυχία, άκουγα μόνο τον μονότονο ήχο του αυτοκινήτου και έβλεπα τα φώτα της Αττικής Οδού. Ασυνείδητα άρχισα να λέω στον εαυτό μου «θα πε­θάνεις, θα πεθάνεις».

Διαβάστε περισσότερα στο Gossip-tv.gr