Κατερίνα Στικούδη: Οι πόζες από το 1994 και η σκέψη για όσους σκέφτονται να κάνουν παιδιά

Κατερίνα Στικούδη: Οι πόζες από το 1994 και η σκέψη για όσους σκέφτονται να κάνουν παιδιά

To μήνυμα της Κατερίνας Στικούδη. 

Μια εξομολόγηση καρδιάς έκανε η Κατερίνα Στικούδη σε ένα νέο της post στο Instagram όπου και μοιράστηκε φωτογραφίες από το ξεκίνημα που έκανε ως παιδί στο κολύμπι και μάλιστα σε επίπεδο πρωταθλητισμού.

Η Στικούδη μοιράστηκε φωτογραφίες από το 1994, όπου πόζαρε με το μαγιό της και το σκουφάκι της κρύβοντας τα δάχτυλά της, τα οποία όπως εξομολογήθηκε έτρωγε τα νύχια της από το άγχος της.

Η παρουσιάστρια και τραγουδίστρια και πάλαι ποτέ εστεμμένη, αποκάλυψε την πάλη μέσα της αλλά και το μήνυα που στέλνει σε όλους όσοι, είτε έχουν παιδιά, είτε σκέφτονται να αποκτήσουν:

Αυτό που ξέρω είναι ότι πολλοί από εσάς, είτε έχετε παιδιά είτε σκέφτεστε να αποκτήσετε και θα κάνετε αυτές τις σκέψεις.

Αναρωτιέμαι αν οι γονείς μου έκαναν λάθος που με έσπρωξαν στον πρωταθλητισμό. Και για να σας προλάβω, δεν έχω κατασταλάξει ακόμα σε μια οριστική απάντηση. Από τη μία, ο αθλητισμός - πρωταθλητισμός μου έδωσε τόσα εφόδια.

Και συνεχίζει η Στικούδη που φέτος την απολαμβάνουμε στο All Star Your Face Sounds Familiar, γράφοντας πώς βίωσε η ίδια την πάλη που ένιωσε ως αθλήτρια:

Διάβασε τη συνέχεια παρακάτω.