Άγριες Μέλισσες spoiler: Στα άκρα η σχέση Ασημίνας-Δρόσως

Άγριες Μέλισσες spoiler: Στα άκρα η σχέση Ασημίνας-Δρόσως

Τα πράγματα δεν φαίνεται να πηγαίνουν πάρα πολύ καλά.

Αν νόμιζες πως η αποκάλυψη του μυστικού για τον φόνο του Σέργιου στον Νικηφόρο και τον Κωνσταντή στις Άγριες Μέλισσες, ήταν η χαριστική βολή για τις τρεις αδερφές έκανες μεγάλο λάθος. Μπορεί οι απειλές της Δρόσως να δυσκόλεψαν περισσότερο την κατάσταση με τον μικρό Σέργιο, όμως διεκδικώντας από κοινού την επιμέλεια απέναντι στον Νικηφόρο, υπάρχει μια ελπίδα να διορθωθεί κάτι.

Ή τουλάχιστον έτσι πιστεύαμε. Οι νέες καταιγιστικές εξελίξεις που έρχονται θα άνουν τα πράγματα ακόμη χειρότερα και κάθε επικοινωνία με τις δύο αδερφές θα χαθεί εντελώς. Η ενότητα που τις έχεις φέρει κοντά αυτή τη στιγμή δεν θα κρατήσει πολύ και κανείς δεν σκέφτεται τον μικρό Σέργιο που κινδυνεύει να μάθει την αλήθεια.

Ο Δούκας θα μάθει από τον Μιλτιάδη την αλήθεια για τον Νικηφόρο και την προδοσία του και αφού σιγουρευτεί για την ενοχή του θα κάνει αυτό ακριβώς που φαντάζεσαι. Ο πατέρας του θα τον διώξει από το σπίτι εντελώς και για μία ακόμη φορά η Ασημίνα θα βρεθεί στον δρόμο του.

Η γυναίκα που τόσο αγάπησε είναι αυτή που θα του σταθεί και πάλι και εκεί ο Νικηφόρος της κάνει μια απρόσμενη πρόταση που θα τη φέρει ξανά σε σύγκρουση με την αδερφή της.

Ο Αλέξης Μίχας στο Πρωινό έκανε όλες τις αποκαλύψεις για τη συνέχεια και θα τις δεις στη gallery που ακολουθεί.