Η Katy Perry στρέφεται ενάντια στα social media με προκλητικές δηλώσεις

Η Katy Perry στρέφεται ενάντια στα social media με προκλητικές δηλώσεις

Τι συνέβη και η διάσημη τραγουδίστρια στράφηκε κατά των social media;

Μας έχει συνηθίσει να λέει τα πράγματα «έξω από τα δόντια» όμως κάποιες δηλώσεις της η αλήθεια είναι πως προκαλούν. Ο λόγος φυσικά για τη διάσημη τραγουδίστρια Katy Perry η οποία δήλωσε απροκάλυπτα πως «τα κοινωνικά μέσα είναι η παρακμή του ανθρώπινου πολιτισμού».

Η 36χρονη τραγουδίστρια, που έχει 115 εκατομμύρια οπαδούς στο Instagram και 109 εκατομμύρια οπαδούς στο Twitter, παραδέχτηκε ότι δεν είναι οπαδός καμίας πλατφόρμας. Μέσα από το Twitter, έγραψε συγκεκριμένα: «Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι σκουπίδια», ενώ ακολούθησε άλλο ένα μήνυμα που έγραφε: «η παρακμή του ανθρώπινου πολιτισμού #isaidwhatisaid».

Η Katy Perry δεν ξεκαθάρισε γιατί αποφάσισε να ταχθεί έτσι ξαφνικά ενάντια στα κοινωνικά μέσα, αλλά αργότερα έγραψε στους θαυμαστές της: «ούτως ή άλλως σας αγαπώ.

Ο λογαριασμός Twitter της τραγουδίστριας είναι ο τρίτος πιο δημοφιλής, έχοντας πολλούς φανατικούς followers, με μόνο τον Μπαράκ Ομπάμα και τον Justin Bieber να έχουν υψηλότερο αριθμό οπαδών από εκείνη.

Η Perry κατατάσσεται στην 21η θέση στον κόσμο με τους περισσότερους οπαδούς, με τον ποδοσφαιριστή Κριστιάν Ρονάλντο να κρατά την πρώτη θέση, με 276 εκατομμύρια.

Τον τελευταίο καιρό οι αποκαλύψεις από την τραγουδίστρια έρχονται βροχή. Μετά από τη δημόσια παραδοχή ότι δεν ξυρίζει πια τα πόδια της από τότε που έγινε μητέρα, η Perry αποκάλυψε επίσης και τι την έκανε να θέλει σαν τρελή να γίνει μητέρα.