Γιώργος Λιανός: Υποδέχτηκε τη νεογέννητη κόρη του στον Άγιο Δομίνικο και αυτό ήταν έκπληξη (photos)

Γιώργος Λιανός: Υποδέχτηκε τη νεογέννητη κόρη του στον Άγιο Δομίνικο και αυτό ήταν έκπληξη (photos)

Ο Γιώργος Λιανός δέχτηκε το ωραιότερο δώρο της ζωής του στον Άγιο Δομίνικο.

Μπορεί ο Γιώργος Λιανός να βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο εδώ και περίπου 4 μήνες όμως το μυαλό και η καρδιά του βρίσκονται στην Ελλάδα, δίπλα στην οικογένειά του.

Ο παρουσιαστής να θυμίσουμε πως πριν από μερικές εβδομάδας είχε κάνει ένα ταξίδι-αστραπή στην Ελλάδα για να δει από κοντά τη νεογέννητη κορούλα του, μιας και λόγω των γυρισμάτων του Survivor δεν μπόρεσε να είναι παρόν στην γέννησή της. Τι κι αν βρίσκεται ακόμα χιλιόμετρα μακριά από τη σύντροφο και τα παιδιά του; Το μυαλό του είναι κοντά τους και καθημερινά επικοινωνεί μαζί τους, νιώθοντας κοντά τους ακόμα κι αν τους χωρίζουν πολλά μίλια.

Ο γνωστός παρουσιαστής που φέτος διανύει την καλύτερή του φάση όσον αφορά την τηλεοπτική του καριέρα, έχει βάλει κι αυτός το δικό του λιθαράκι στην μεγάλη επιτυχία που σημειώνει φέτος το παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΙ. Όμως όσο κι αν χαίρεται για αυτή την επιτυχία, από την άλλη νιώθει λίγο άβολα που μένει μακριά από τη σύντροφο και τη νεογέννητη κόρη του. Ειδικά αυτές οι στιγμές είναι ανεκτίμητες για έναν γονέα καθώς η γέννηση ενός μωρού αποτελεί πάντα μια απίστευτη εμπειρία ζωής, που γεννά πολλά συναισθήματα κάθε στιγμή.

Η σύντροφός του Κωνσταντίνα Καραλέξη στις αρχές Μαρτίου γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι, τέταρτο κατά σειρά παιδί του Γιώργου Λιανού. Κι εκεί που όλοι περίμεναν πως ο γνωστός παρουσιαστής θα ξανακάνει ένα brake από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις (λίγο πριν το Πάσχα), η έκπληξη ήρθε να τον βρει στον Άγιο Δομίνικο.

Η φωτογραφία που ανέβασε ο Γιώργος Λιανός χθες το βράδυ στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μαρτυρούσε την έκπληξη της ζωής του.

Τι συνέβη; Δες το στη gallery που ακολουθεί...

DPG Network