Survivor 4: Ο Τριαντάφυλλος έκλεψε στο αγώνισμα και δεν το πρόσεξε κανείς

Survivor 4: Ο Τριαντάφυλλος έκλεψε στο αγώνισμα και δεν το πρόσεξε κανείς

Το στιγμιότυπο που ελάχιστοι παρατήρησαν.

Ο Τριαντάφυλλος για μεγάλο χρονικό διάστημα ήταν ο αγαπημένος του κοινού του Survivor, κυρίως μετά την «επίθεση» που είχε δεχτεί πριν από περίπου δύο μήνες από παίκτες της ομάδας του, και όταν αφέθηκε νηστικός ενώ όλοι οι υπόλοιποι έτρωγαν κανονικά μπροστά του.

Στη συνέχεια όμως όλη αυτή η κατάσταση με τον Τριαντάφυλλο και η σχέση του με τον Αλέξη Παππά έγινε κάπως τοξική για την ομάδα με αποτέλεσμα συμπαίκτες και κοινό να θέλουν να φύγει asap. Μάλιστα στο Twitter έχει δημιουργηθεί και το hashtag #ντάφυφύγε, το οποίο πια σε κάθε επεισόδιο συγκεντρώνει άπειρα σχόλια.

Σήμερα υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι οι Τριαντάφυλλος, Αλέξης Παππάς και Γιώργος Ασημακόπουλος, με τις προβλέψεις μέχρι στιγμής να λένε πως αυτό που αποχωρεί από τον Άγιο Δομίνικο είναι ο Αλέξης παρά τις παρακλήσεις του Τριαντάφυλλου στον κόσμο να μην το στηρίξει.

Ωστόσο εδώ δεν βρισκόμαστε για την αποχώρηση που θα δούμε το βράδυ, αλλά για την ύπουλη κίνηση του Τριαντάφυλλου εχθές που ελάχιστοι παρατήρησαν στο παιχνίδι. Η κόκκινη ομάδα έχασε ακόμη μια ασυλία με αρκετούς παίκτες να μην καταφέρνουν να φτάσουν στη νίκη για την ομάδα τους.

Ένας από αυτούς ήταν και ο Τριαντάφυλλος. Ο τραγουδιστής δεν κατάφερε να πάρει πόντο για την ομάδα του απέναντι στον Κώστα Παπαδόπουλο και στην προσπάθειά του να φανεί καλός και να κερδίσει έκανε κάτι πραγματικά άτοπο και άδικο.

Όταν ξέμεινε από σακίδια και πήγε στον στόχο να τα πάρει του είχαν απομείνει τέσσερα κυβάκια για να ρίξει. Επιστρέφοντας με τις βολές στα χέρια του είχε μόνο ένα κυβάκι και αυτό γιατί έσπρωξε τα υπόλοιπα τρία με τα χέρια του.

Αυτό βέβαια δεν το είδαν πολλοί κα δεν σχολιάστηκε ιδιαίτερα ούτε μέσα στο αγώνισμα γιατί μέχρι να επιστρέψει πίσω ο Κώστας Παπαδόπουλος είχε ήδη πάρει τη νίκη. Σε καμία περίπτωση πάντως δεν ήταν σωστή η κίνηση αυτή, ακόμη και αν έγινε άθελα του.

Δες το βίντεο παρακάτω και θα καταλάβεις.